Annonce
Annonce
Privatliv

Privatliv

Hvornår og hvordan vi bruger cookies

På Olivianet.dk benyttes cookies til brugervalidering og besøgsstatistik. Vi benytter ikke cookies til kommercielle formål. Læs mere herunder.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Egmont Serieforlaget A/S
Vognmagergade 11
1148 København K
Danmark
Telefon: +45 7020 5035
Mail: redaktion@serieforlaget.dk

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse indholdet derefter. Desuden bruges cookies til at registrere hvorvidt brugeren er logget ind i vores webadministrationssystem. Endelig kan anvendte tredjepartsredskaber, som f.eks. Facebook, vælge at sætte cookies i brugerens browser.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Egmont, skal du rette henvendelse på redaktion@serieforlaget.dk eller telefon +45 33 30 50 35. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Se mere om samme emne
45 Kommenter
MajstarLoves1D
Hejsa.. i:

Ehm..

Alle tror at One Direction bare er fem bøsser i en retning.. Men det er de IKKE!

De har ændret folks liv, også mit. Jeg er lidt lav, i min alder.. Men da Zayn fra 1D sagde at piger der er lave er cute, kunne jeg acceptere mig selv igen. Liam kan bedst li' blå øjne, JEG HAR BLÅ ØJNE!<3 Jeg gemmer mig ikke mere. Derfor er jeg en KÆMPE fan er One Direction, og ikke kun deres musik!<3 ( Jeg måtte bare skrive det her.. )

-MajstarLoves1D !<3
Jaer hmmm HAN ER MIN LIAM ER MIN IGEN ANDRES KUN ALTSÅ HAN KÆRESTE MED JEG ER ALTSÅ NR 2:-!
Dana_P._Andersen
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Ik for noget, men du er rigtig streng lige nu! Hvad har Zayn g.j.o.r.t dig?! Har du mødt ham?! Zayn er som han er og det skal en hater ikke lave om på! Og så skriver du at du acceptere dem?! Du har en sær måde at vise det på!!

Det med at der kun står ting om 1D er fordi de er så populære! Mange af mine gode veninder på olivia er 1D fans. Fx rock_it_1dfrede, amandadirectioner, Directioner!!!!!!!!!!FOREVER og Tullemusermarie.

Jeg er også selv Directioner og bliver trist af at læse ting om at man hader Zayn! Det har han ikke fortjent! Zayn er et godt menneske.

Næsten gang på vælger at skrive en Hademail så overvej om du ville blive glad hvis der stod det samme om dit idol! Så hav lidt respekt...Tak!
Det er rigtigt, det er sgu ikke i orden, det du skriver!!!! JEG BLIVER F*CKING SUR PÅ FOLK SOM DIG!!!! DU ER IKKE BARE EN HATER, MEN DU SIGER AT DU ACCEPTERE DEM, MEN AT DU HADER ZAYN fordi han ikke lige er som, du synes han skal være! Hvad h*lvede har de gj-ort dig?? O.o Jeg spørg bare!? Jeg er fuldstændig enig med Selena0296 og jeg har allerede lyst til at sende dig en Hademail Nu! Hvordan ville du have det hvis folk nedgj-or-de dig, hva!? Læg mærke til at der ikke er nogen herinde på olivianet der er enig med dig!!
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Hvorfor er du så Sur altså de skriver ligesom ikke kun 1D altid vel prøv og tænkt dig lidt om
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Ik for noget, men du er rigtig streng lige nu! Hvad har Zayn g.j.o.r.t dig?! Har du mødt ham?! Zayn er som han er og det skal en hater ikke lave om på! Og så skriver du at du acceptere dem?! Du har en sær måde at vise det på!!

Det med at der kun står ting om 1D er fordi de er så populære! Mange af mine gode veninder på olivia er 1D fans. Fx rock_it_1dfrede, amandadirectioner, Directioner!!!!!!!!!!FOREVER og Tullemusermarie.

Jeg er også selv Directioner og bliver trist af at læse ting om at man hader Zayn! Det har han ikke fortjent! Zayn er et godt menneske.

Næsten gang på vælger at skrive en Hademail så overvej om du ville blive glad hvis der stod det samme om dit idol! Så hav lidt respekt...Tak!
25-03-2014 22:14 (Kommentar redigeret: 25-03-2014 22:15) · Svar
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Jeg elsker 1D ♥♥ :)
hm forstår det altså ikke
hvordan kan man skrive sine pinlige historier??
go cookies i love it
Nu har jeg lyst til cookies
Cookies...!? Neij vent.. Vil hellere have en muffin xD
Kom med vores cookies!
hej mig mig laver
Da jeg så det første billed af one Direction sammen med en veninde i år 2010 sagde jeg Ham ude i siden er meeeeeeega lækker!! & det var louis jeg pegede! Et par måneder efter blev jeg så vild med One Direction at min veninde forbød mig at snakke om dem. Men efter et år var hun også blevet Diretioner og vi kunne snakke om dem sammen selvom hun bedst kan lide Naill vil hun give mig ret i at Louis er lækrest. Det eneste vi snakker om når vi er sammen er 1D.

& den uge hvor Lou havde rødt blev jeg MEGA glad for jeg havde også rødt hår der!!! (jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set min ægte hårfarve lige nu har jeg brunt med rødt skær) ELSKEER 1D MEEEEEEEEGA især bobo bear!!
høre næsten kun rasmus seebach mine forældre er ved at være trætte af det;-p
Annonce
43
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Godt at man bor i Danmark, når man ser på lovene i andre lande. Eksempelvis kan love som ikke længere passer med tiden virke underlige og mærkelige. Læs nogle af de særeste love her!

Annonce
Annonce
Luk