Annonce
Annonce
Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

For Story House Egmont A/S

1    Introduktion

1.1    Denne Privatlivspolitik beskriver Story House Egmont A/S’ behandling af dine personoplysninger i forbindelse med Olivia / olivianet.dk

2    Dataansvarlig

2.1    Story House Egmont A/S, Strødamvej 46, 2100 Kbh Ø er den dataansvarlige (heri benævnt “vi”, “os” eller “vores”). Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personoplysninger.

3    Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1     Vi behandler dine personoplysninger til et eller flere af følgende formål:

  1. a)     at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;
  2. b)    at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser, du måtte have;
  3. c)     for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;
  4. d)    for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner;
  5. e)     for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os;
  6. f)    for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser;
  7. g)    for at forstå dine præferencer og gennem profilering gøre os i stand til at personalisere vores markedsføring og derved markedsføre mere relevante varer og tjenesteydelser til dig;
  8. h)    for at forbedre it-sikkerheden og videst muligt forhindre bedrageri og misbrug;
  9. i)    hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke;
  10. j)    hvis du samtykker til markedsføringscookies (cookies fra tredjeparter), er det for at videregive oplysninger om dig, herunder din IP-adresse, til samarbejdspartnere og andre tredjeparter til brug for direkte markedsføring. Du kan se vores cookiepolitik her;
  11. k)    hvis du samtykker til præference- og statistik-cookies anvender vi dine personoplysninger til at regulere visse funktioner på hjemmesiden, og vi videregiver oplysninger om dig, herunder din IP-adresse, til samarbejdspartnere, f.eks. Google Analytics, til brug for udarbejdelse af statistik om f.eks. brugen af vores hjemmeside;

3.2 Vores grundlag for behandlingen er:

  1. a)    Behandlingen er baseret på det samtykke til markedsføring, du giver i forbindelse med formålene beskrevet i punkt 3.1 e, i, j og k, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Hvis grundlaget for behandlingen er samtykke: Så har du ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du kan trække dit cookiesamtykke tilbage her. Tilbagetrækning af samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke inden tilbagetrækningen.

  1. b)    Behandlingen er nødvendig for, at Story House Egmont kan forfølge sine legitime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 e, f og h, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

3.3 Vi opbevarer dine personoplysninger efter følgende kriterier:

(a)   Når behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer olivianet.dk dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(b)    Når behandlingen er nødvendig for, at olivianet.dk kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer olivianet.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen.


4    Kategorier af personoplysninger der anvendes

4.1     Vi vil behandle og opbevare kontaktoplysninger om dig (navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse), økonomi- og betalingskortoplysninger, IP-adresse, cookieoplysninger og kommunikationsoplysninger (når du kommunikerer med os via telefon og e-mail), eller andre oplysninger, som du giver os, når du besøger /anvender hjemmesiderne.

5    Dine rettigheder

5.1     Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 10 nedenfor.

5.2     Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget eller slettet. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser til vores behandling af dine personoplysninger.

5.3    Ret til indsigelse

Du har ret til - af grunde, der vedrører din særlige situation - at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvor grundlaget er legitime interesser, som angivet ovenfor. Vi må derefter ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre vi påviser vægtige, legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

5.4    Direkte markedsføring

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til sådan markedsføring, herunder at gøre indsigelse mod profilering i det omfang den vedrører direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, må personoplysningerne ikke længere behandles til dette formål.

5.5   Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

6    Personoplysninger - Børn

6.1     Vi behandler ikke personoplysninger om børn under 13 år, medmindre vi har indhentet eksplicit samtykke fra indehaveren af forældremyndigheden over barnet eller værgen. Såfremt vi konstaterer, at der behandles personoplysninger om et barn uden forældrenes samtykke, vil disse personoplysninger blive slettet.

7    Profilering

7.1    Vi anvender automatiske afgørelser, herunder profilering til brug for at kunne målrette vores markedsføring. For at give dig den bedste brugeroplevelse og målrettede henvendelser, vil Story House Egmont A/S anvende dine personoplysninger til at sende dig tilbud på vores produkter og service, som kan have din interesse baseret på din nuværende brug af Story House Egmont A/S’ produkter og ydelser. Story House Egmont A/S anvender dine personoplysninger til at evaluere bestemte personlige forhold om dig med henblik på analyse af dine præferencer, interesser og adfærd. Dine oplysninger, vi behandler er: Oplysninger du giver ved profilopdateringer såsom køb, køn, alder, interesser eller børn, adfærd, når du færdes på Story House Egmont sites (ALT.dk, Euroman.dk, Flipp.dk, MitBlad.dk, Fordel.dk eller i vores app), oplysninger om hvilke mails og artikler, du åbner eller læser, konkurrencer du deltager i, telefoniske opkald eller spørgsmål, du svarer på. Logikken bag profileringen er, at vi på baggrund af cookies og indtastet data tilpasser og målretter vores markedsføring i overensstemmelse hermed.

8    Overførsel og videregivelse af personoplysninger

8.1    Overførsel af personoplysninger til datterselskaber, samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

8.2     Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

8.3     Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, beskytte hjemmesidens integritet, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

8.4     Vi overfører dine personoplysninger til bl.a. Facebook og Google med henblik på at sende dig målrettede henvendelser. Overførsel af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

8.5     Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, kan blive overført til lande uden for EU/EEA (“EEA”). Såfremt personoplysninger bliver overført uden for EEA, vil vi sikre, at overførslen enten sker til lande, som, Kommissionen har fastslået, har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, eller at overførslen i øvrigt lever op til kravene efter databeskyttelsesforordningen.

9    Opdatering af Privatlivspolitikken

9.1     Du opfordres derfor til regelmæssigt at genbesøge denne hjemmeside for at sikre, at du har kendskab til indholdet. Alle opdateringer eller ændringer vil træde i kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. 

10 Ejer og kontaktinformation

10.1 Dette website er leveret af:

Story House Egmont A/S

Strødamvej 46, 2100 København Ø

CVR-nr. 83131128

10.2 Hvis du har en henvendelse vedr. persondata, beder vi dig kontakte os via denne hjemmeside: https://persondata.storyhouseegmont.dk/

Har du generelle kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Story House Egmont A/S på tlf. 39 45 75 00. 

August 2021

Se mere om samme emne
45 Kommenter
MajstarLoves1D
Hejsa.. i:

Ehm..

Alle tror at One Direction bare er fem bøsser i en retning.. Men det er de IKKE!

De har ændret folks liv, også mit. Jeg er lidt lav, i min alder.. Men da Zayn fra 1D sagde at piger der er lave er cute, kunne jeg acceptere mig selv igen. Liam kan bedst li' blå øjne, JEG HAR BLÅ ØJNE!<3 Jeg gemmer mig ikke mere. Derfor er jeg en KÆMPE fan er One Direction, og ikke kun deres musik!<3 ( Jeg måtte bare skrive det her.. )

-MajstarLoves1D !<3
Jaer hmmm HAN ER MIN LIAM ER MIN IGEN ANDRES KUN ALTSÅ HAN KÆRESTE MED JEG ER ALTSÅ NR 2:-!
Dana_P._Andersen
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Ik for noget, men du er rigtig streng lige nu! Hvad har Zayn g.j.o.r.t dig?! Har du mødt ham?! Zayn er som han er og det skal en hater ikke lave om på! Og så skriver du at du acceptere dem?! Du har en sær måde at vise det på!!

Det med at der kun står ting om 1D er fordi de er så populære! Mange af mine gode veninder på olivia er 1D fans. Fx rock_it_1dfrede, amandadirectioner, Directioner!!!!!!!!!!FOREVER og Tullemusermarie.

Jeg er også selv Directioner og bliver trist af at læse ting om at man hader Zayn! Det har han ikke fortjent! Zayn er et godt menneske.

Næsten gang på vælger at skrive en Hademail så overvej om du ville blive glad hvis der stod det samme om dit idol! Så hav lidt respekt...Tak!
Det er rigtigt, det er sgu ikke i orden, det du skriver!!!! JEG BLIVER F*CKING SUR PÅ FOLK SOM DIG!!!! DU ER IKKE BARE EN HATER, MEN DU SIGER AT DU ACCEPTERE DEM, MEN AT DU HADER ZAYN fordi han ikke lige er som, du synes han skal være! Hvad h*lvede har de gj-ort dig?? O.o Jeg spørg bare!? Jeg er fuldstændig enig med Selena0296 og jeg har allerede lyst til at sende dig en Hademail Nu! Hvordan ville du have det hvis folk nedgj-or-de dig, hva!? Læg mærke til at der ikke er nogen herinde på olivianet der er enig med dig!!
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Hvorfor er du så Sur altså de skriver ligesom ikke kun 1D altid vel prøv og tænkt dig lidt om
Dana_P._Andersen
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Ik for noget, men du er rigtig streng lige nu! Hvad har Zayn g.j.o.r.t dig?! Har du mødt ham?! Zayn er som han er og det skal en hater ikke lave om på! Og så skriver du at du acceptere dem?! Du har en sær måde at vise det på!!

Det med at der kun står ting om 1D er fordi de er så populære! Mange af mine gode veninder på olivia er 1D fans. Fx rock_it_1dfrede, amandadirectioner, Directioner!!!!!!!!!!FOREVER og Tullemusermarie.

Jeg er også selv Directioner og bliver trist af at læse ting om at man hader Zayn! Det har han ikke fortjent! Zayn er et godt menneske.

Næsten gang på vælger at skrive en Hademail så overvej om du ville blive glad hvis der stod det samme om dit idol! Så hav lidt respekt...Tak!
25-03-2014 22:14 (Kommentar redigeret: 25-03-2014 22:15) · Svar
Hvorfor skriver i kun om One Direction når, man kan lugte Zayn's armhuler *********** De er dumme og ret så grimme! Mine veninder elsker dem og jeg acceptere det men, det her er FOR meget i skriver kun om 1D i kommentar!? Why??

*Hulk, hulk* De er så klamme og Grimme, De stinker, Har intet imod dem egentlig hader jeg KUN Zayn Malik!Gross...
Jeg elsker 1D ♥♥ :)
hm forstår det altså ikke
hvordan kan man skrive sine pinlige historier??
go cookies i love it
Nu har jeg lyst til cookies
Cookies...!? Neij vent.. Vil hellere have en muffin xD
Kom med vores cookies!
hej mig mig laver
Da jeg så det første billed af one Direction sammen med en veninde i år 2010 sagde jeg Ham ude i siden er meeeeeeega lækker!! & det var louis jeg pegede! Et par måneder efter blev jeg så vild med One Direction at min veninde forbød mig at snakke om dem. Men efter et år var hun også blevet Diretioner og vi kunne snakke om dem sammen selvom hun bedst kan lide Naill vil hun give mig ret i at Louis er lækrest. Det eneste vi snakker om når vi er sammen er 1D.

& den uge hvor Lou havde rødt blev jeg MEGA glad for jeg havde også rødt hår der!!! (jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set min ægte hårfarve lige nu har jeg brunt med rødt skær) ELSKEER 1D MEEEEEEEEGA især bobo bear!!
høre næsten kun rasmus seebach mine forældre er ved at være trætte af det;-p
Annonce
55
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Godt at man bor i Danmark, når man ser på lovene i andre lande. Eksempelvis kan love som ikke længere passer med tiden virke underlige og mærkelige. Læs nogle af de særeste love her!

Annonce
Annonce
Luk