Annonce
Annonce
Pubertet opleves forskelligt. Læs mere nedenfor! Pubertet opleves forskelligt. Læs mere nedenfor!

Pubertet i klassen...

Hvordan undgår man pinlige situationer i klassen?

Når hele klassen er sådan ca. midt i puberteten, opstår der let pinlige situationer. Her får du nogle tips til en bedre skolehverdag:

  • Grin ikke af drengene, fordi deres stemmer går i overgang. Et tegn på at drenge rammer puberteten er ved at stemmen forandres. De kan ikke gøre for, at stemmen opfører sig mærkeligt og hopper fra en lys til en mørk tone, når de mindst venter det. De synes sikkert, det er pinligt nok i forvejen og har ikke brug for, at pigerne skal fnise af det og komme med dumme kommentarer.

  • Vær ikke efter dem, der er kommet tidligt i puberteten - eller måske slet ikke er kommet det endnu. Kroppen udvikler sig i sit eget tempo, og alle i klassen vil ikke altid være nået lige langt.

  • Vis omtanke for dine klassekammerater. Hvis din veninde er sur og gnaven en dag, kan du prøve at være lidt ekstra sød ved hende i stedet for at blive irriteret. Husk, at man let får humørsvingninger, når man er i puberteten. Næste dag kan det være dig selv, som er i dårligt i humør...

  • Hvis nogen driller dig med dine bumser, bryster, PMS, menstruation eller lignende, så tag det med et smil i stedet for at blive flov og ked af det. Når vedkommende finder ud af, at det ikke påvirker dig, er du nok ikke så sjov at drille alligevel. At komme i puberteten er ikke ligemed at man skal drilles!

Nogle gange er det godt at have en super god kommentar parat, så man undgår, at der opstår en pinlig situation.

For det meste hjælper det også, at man ikke tager sig selv og sin pubertet så højtideligt. Hellere grine af situationen end at blive flov og styrte ud af klassen.

Har du selv oplevet noget pinligt i forbindelse med puberteten?

Se mere om samme emne
19 Kommenter
Nej ikke noget pinligt her
Hvad er mens
ja for den da! jeg begyndte allerede i puberteten i 3 klasse! og jeg er stadig den eneste der er i puberteten! men jeg har nogle fantastiske veninder som forstår og lytter til hvis jeg er ked af noget med pubertet! argh! jeg var til fødselsdag hos ham jeg er vild med og vi skulle i svømme hallen gæt lige hvad jeg ikke kunne den dag! jeg kunne selvfølgelig ikke komme med i vandet så alle drengene spurgte om hvorfor jeg ikke skulle bade! argh! jeg har aldrig haft det så elendigt før for jeg elsker dem alle og ikke mindst ham jeg er vild med og ham jeg var til fødselsdag hos! men jeg kunne bare ikke fortælle dem sandheden! jeg var så ked af det at jeg begyndte at græde der inde! ikke så godt!
Jeg har et lille bitte modersmærke i panden og alle fra min gamle klasse vidste at det var et modersmærke, men så skulle vi "blandes" med nogle andre klasser, da vi kom i 7. Klasse. Og de 'nye' elever, som der går på min årgang, tror at modersmærket er en bums:(
Jeg er den første der har fået mens..! Alle pigerne for min klasse har det ikke i nu men det har jeg!!.
Surt!
har ikk fået mens endnu, men jeg har nogle prikker i hovedet som folk tror er bumser men det er det ikk.( det siger lægen i hvertfald det ikk er)
jwg var nød til at fortælle min træner mads at jeg havde mens
Jeg var den første der fik mens i klassen, og jeg var på weekendtur med min klasse og pigerne sad og snakkede om der var nogen der havde fundet mens, og så da de spørgede mig bedgynde jeg at græde!
Mega pinligt!´
ps. jeg var 10½ da jeg fik mens....
Det var i frikvarteret. jeg sad på min stol og fandt mit mad frem, da ham jeg var vildt forelsket prikkede mig på skulderen og spurgte om jeg havede tabt det her bind. det var åbenbart faldet ud af min taske. ( Det skal lige siges at jeg var den første pige i klassen der havde fået det og jeg var kun 11).
jeg er den førse i min klasse der er kommet i puberteten! det gjorde jeg alerede sidste år da jeg var 10 år det er rigtig iriterene at have *********** hele hovdet når ingen af det andre har det!!
Nej, jeg er ikke kommet i puberteten endnu. :)
jeg er nok en af dem der er tidligt i puberteten, jeg er i den alder hvor man måske så småt begynder at komme i puberteten men jeg er bare den med største bryster på min årgang og har mega mange bumser og prikker i hovedet!!!
Jeg har altid været en total outsider... Mega
jeg føler mig så! klodset når jeg skal have taske med på wc pågrund af "det der"
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk