Annonce
Annonce
Foto: Jacob Jorp Hansen Foto: Jacob Jorp Hansen

Rasmus Brohave: Dét skal jeg i sommerferien

Den populære youtuber har fået sin egen lejlighed i København og skal bruge noget af sommeren på at indrette sit nye hjem.

Vi er vilde med Rasmus Brohave, der skal være vært ved dette års Guldtuben sammen med Julia Sofia og ”Magic” Martin Johannes Larsen, når showet løber af stablen i Royal Arena i København lørdag den 22. september. Inden da glæder han sig til at indrette sin nye lejlighed, som han netop er flyttet ind i.  

- Jeg boede i København sidste sommer, hvor jeg lejede et værelse hos nogle venner. Værelset var desværre ikke ledigt i så lang tid, og jeg nåede ikke at finde noget nyt, så jeg var nødt til at flytte tilbage til Svendborg. Nu er jeg flyttet til hovedstaden og skal nok bruge en del tid her i sommer på at komme på plads, fortæller YouTube-stjernen til Olivia.

Rasmus Brohave er både til storby- og daseferie, og i sommerferien tager han også til Østrig med én af sine venner.

– Når jeg rejser, er det ofte meget spontant, så der kan sagtens komme flere rejser i løbet af sommeren. Jeg kan godt lide bare at dovne den, spise god mad og alt sådan noget. Men jeg kan også godt lide at opleve noget, hvor der er lidt action, siger youtuberen.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk