Annonce
Annonce
Rygter! Hvad er sandt og hvad er falsk?

Rygter! Hvad er sandt og hvad er falsk?
Der har været stor forvirring omkring alle de her rygter om Jelena!
Først kom det ud at Selena havde slået op med Justin fordi hun ikke stolede på ham mere og de ikke rigtig havde tid sammen. Så gik rygterne at Justin ville tage Selena med til AMA og så fri til hende, og nu går der rygter om at Justin har lavet en sang til Selena, som ikke vil blive udgivet og så at han vil synge den for hende i hans studio med røde roser og stearinlys! - Det kunne jo sagtens ligne Justin, men come on' hvor skulle vi have hørt det fra?

Tidligere idag sad jeg så lidt på tumblr (en hjemmeside med en masse blogge!) og fandt dette billede:

Pilen der er over manden er Selena's bodyguard og Justin skulle have været set sammen med ham i morges omkring klokken halv 6. Grunden til at Selena's bodyguard er sammen med Justin, er at Justin havde været en tur på Selena's hotel og åbenbart snakket med hende omkring forholdet - Måske! Da vi jo ikke ved om rygterne er sande eller falske..
Men der fandt jeg så dette billede:

- Og det skal forestille, som i nok kan se, Justin og Selena sammen.

Hvad tror du alt det her går ud på? - Personligt tror jeg bare Justin og Selena har haft et skænderi og så vil Justin gøre alt for at gøre det godt igen, da han jo er en gentle-man og virkelig behanlder Selena som en dronning!

Se mere om samme emne
12 Kommenter
123amalie
Jeg håbber bare det bedste for selena gomez
Det samme her!:)
Jeg synes at biber og swagmester2000 er det beste otp all time
Jeg håbber bare det bedste for selena gomez
Enig med Belieber1997, sådan så jeg det også.
Belieber 1997 hvordan ved du det jegntror ikke på det:)
Han er sikkert nede over at de ikke har så meget tid sammen mere. Så han vil tilbringe alt sin tid med hende. Men jeg synes ikke vi skal blande os så meget, alle har sq da privatliv.
Håber Jelena Har det godt:S
De må bare ikke slå op!!:) Elsker dem!:)
Håber det' falsk, men det kan man jo aldrig vide:O...
Hej jeg vil lige sige at, efter alt det jeg har set på nettet så er de slået op. Justin blev interviwet og sagde at han ikk viste hvad der sker i hans liv lige nu og han har igen kommentar om forholdet. Selena postede et billede i tweet ( hvor justin, lil twist og barbara palvin ) er der og skrev ' ...' .

Grunden til at justin besøgte selena til hotelet var at de skulle have et krisemøde om deres forhold. Der er nogle som har sagt at justin ikke vil opgive selena.

det sidste billede er ikk fra november det er fra oktober og det var inden rygterne kom ud :)
HÅBER VIRKELIG DET ER FALSKK<3

Jelena er alt og de skal bare ikke slå op!<3
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk