Annonce
Annonce
Sådan får du langt hår

Sådan får du langt hår

Drømmer du om Ariana Grandes lange, lækre lokker? Med disse geniale tips og tricks får du nemt langt og sundt hår.

Bliv klippet

Det lyder måske underligt, men du skal altså få dit hår klippet, hvis du drømmer om lange lokker. Hvis du har slidte spidser, kan dit hår nemlig blive ved med at knække længere og længere oppe, og så går der rigtigt lang tid, før du får langt hår. Hvis du derimod kommer af med de slidte spidser, får du langt, stærkt og flot hår og ikke langt og slidt hår, som spalter og måske alligevel knækker af.

Forkæl hovedbunden med massage

Snavs, olie og døde hudceller hober sig op i din hovedbund, hvilket gør det svært for nyt hår at vokse ud. Derfor kan du massere din hovedbund med dine fingre, hver gang du vasker håret med shampoo, så du får al snavset væk fra hovedbunden. Massagen sætter også gang i blodforsyningen til hovedbunden, hvilket får dit hår til at vokse hurtigere.

Undgå vildt varmt vand

Når du går i bad, skal du måske overveje at skrue ned for temperaturen. Mega varmt vand gør nemlig dit hår svagt, tørt og skrøbeligt og dermed mere tilbøjeligt til at knække.

Pas på med varmestylingen

Det slider på håret, når du bruger hårtørrer, glattejern, krøllejern og så videre i dit hår. Du kan derfor lade dit hår lufttørre i stedet for. Hvis du gerne vil bruge varme, kan du bruge et varmebeskyttende produkt i håret, så det ikke tager skade. Og husk, at du aldrig skal bruge glatte- eller krøllejern, mens håret er vådt!

Dup håret tørt

Vådt hår er ret skrøbeligt, så hvis du sætter det op i et håndklæde, efter at du har været i bad, kan det ødelægge dit hår. Du kan i stedet duppe det tørt med et håndklæde.

Vær forsigtig med hårelastikken

Hvis du har haft dit hår oppe i en stram hestehale eller knold, skal du undgå at rive elastikken ud af håret og i stedet forsigtigt tage den ud.

Flet håret inden sengetid

Det er en rigtigt god idé at flette håret i en løs fletning, inden du går i seng. Det mindsker nemlig knuder i håret, hvilket betyder færre knækkede hår under børstningen. Og voila - så får du samtidig fine bølger i håret!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk