Annonce
Annonce
Sådan får du venner på ferien!

Sådan får du venner på ferien!

Det er lettere end du tror!

At være på ferie bliver endnu federe, hvis du lærer nogle nye menneske at kende, ikke sandt? Du får nogen andre end familien at være sammen med, nogen at dele oplevelser med og måske nogen at holde kontakten med, når ferien er over.

Du tænker måske, at det ikke så nemt at få nye venner på 1-2-3, men på ferie kan det være lettere end du tror. Tjek disse tips ud:

1. Der er også nogen, der leder efter dig!
Hvis du ikke er en udadvendt type, kan det føles håbløst at skulle finde nye venner sådan pludseligt. Det vigtige at huske er, at alle er i samme båd, når de er på ferie. De fleste synes, det er sejt at lære nye at kende og er derfor åbne, og måske endda mere end normalt!

 2. Start roligt ud
Begynd med ham der står i kiosken. Forsæt med en nabo eller tilfældig forbipasserende. Så et lille barn. Bare vær i godt humør før du nærmer dig dem, du har mest lyst til at snakke med, så er du ligesom i gang.

3. Hav et spil med
Et spil er meget godt til at bryde isen med. Bare spørg om nogen har lyst til at være med, og kan de ikke lige der, så har du i det mindste taget det første skridt.

Spil i rejsestørrelser er genialt, for dem kan du let have med rundt. Kortspil er en klassiker.

4. Spil bold!
Bolde er også perfekte til at bryde isen. Uanset om det er en fodbold, basket eller bare en bold i poolen, gør den det lettere at starte en samtale og have det sjovt sammen.

5. Giv et kompliment!
Alle mennesker kan godt lide, når nogen siger noget pænt til dem, og derfor er det en god måde at starte en samtale på. Prøv at lægge mærke til noget ved den du vil snakke med, stil nogen spørgsmål og så er i i gang.

6. Hæng ud
Hvis du vil have nye venner, er det klogt at gøre sig tilgængelig. Det vil sige at ikke bare gå forbi sammen med dine forældre, for eksempel, men at stoppe lidt. Sæt dig ned et sted du kan blive set og læs en bog, for eksempel. Eller gå en ekstra gang til kiosken uden nogen speciel grund.

God sommer!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk