Annonce
Annonce
Foto: © Instagram @the_sunkissed_kitchen Foto: © Instagram @the_sunkissed_kitchen

Sådan laver du enhjørning-nudler

Få den ultimative guide til, hvordan du gør dine nudler fortryllende.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi er helt vilde med enhjørninger her på redaktionen. De søde og eventyrlige fabeldyr er mega populære for tiden, og du har måske set forskellige enhjørning-tendenser på nettet og de sociale medier som enhjørning-hår, enhjørning-makeup eller andre? Her kan du i hvert fald læse, hvordan du laver enhjørning-toast, og så kan du se de fedeste enhjørning-sko lige her.

Nu har trenden altså nået nudler, så din frokost eller aftensmad kan blive helt fortryllende. Det allerbedste ved enhjørning-nudlerne er, at de er super nemme at lave, og så skal du faktisk kun bruge fire ingredienser – nemlig nudler, vand, rødkål og lime- eller citronsaft. Og for at det ikke skal være løgn, tager det kun ti minutter at lave dem. Det er jo lige til at overskue!

Du skal bruge følgende: Nudler, vand, rødkål og lime- eller citronsaft

Trin 1: Du skal begynde med at koge vand med et stykke rødkål i. Lad det koge i fem til 10 minutter.

Trin 2: Derefter skal du slukke for blusset og lægge nudlerne i det farvede, varme vand i fem til 10 minutter. Herefter vil du langsomt kunne se nudlerne skifte farve. Hvor farvede dine nudler bliver afhænger af, hvor meget vand du bruger, og hvor længe nudlerne ligger i vandet.

Trin 3: Når dine nudler er færdige, er de blå. Nu skal du så dryppe lidt lime- eller citronsaft over de steder, hvor du vil have nudlerne til at være pink, og så vil nudlerne skifte farve. Det er jo ren magi!

Du kan se en kort video af tricket her.

Velbekomme ;-)


Foto: © Instagram @theindigokitchen

Kilde: theindigokitchen.com

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk