Annonce
Annonce
Sådan laver du enhjørning-toast

Sådan laver du enhjørning-toast

Vi guider dig til, hvordan du kan hoppe med på den velsmagende og vildt cool enhjørning-trend.

Enhjørninger er bare for seje, og vi kan slet ikke få nok af dem! På nettet og de sociale medier har du måske set forskellige enhjørning-tendenser som enhjørning-hår, enhjørning-makeup eller andre? Uanset hvad får du her den ultimative guide til, hvordan du kan lade dig inspirere af enhjørninger, når du har lyst til toastbrød med flødeost. Se bare her: 

Du skal bruge følgende: Toastbrød, flødeost, frugtfarve og drys

Trin 1: Kom flødeost i forskellige skåle – én til hver farve. Antallet af skåle afhænger af, hvor mange farver du ønsker i regnbuen.

Trin 2: Bland dråber af frugtfarve i hver skål. Hvis du vil have ægte enhjørning-stil, skal du gå efter lyse pastelfarver og dermed ikke bruge for meget frugtfarve.

Trin 3: Smør den første farve på det øverste hjørne af toastbrødet. Fortsæt derefter med de andre farver, som du smører på toasten, så de danner en regnbue.

Trin 4: Afslut med et strejf af magi i form af drys. Og voila – så har du en lækker snack, der er langt flottere end et ganske almindeligt toastbrød. Nice!Kilde: purewow.com

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vi kan alle være lidt af nogle rodehoveder. Specielt når vi har så travlt med skole! Vi smider bare vores bøger og blyanter i tasken, når vi skal videre til en anden time. Men i det nye skoleår skal du have styr på dine ting! Se vores fine guide til at have mere styr på dine ting i det nye skoleår!

  • Din computer bliver bare mega sej med de her tips! Læs den her artikel, og gør netop din computer sejere end alle andres!

  • Du har nu mulighed for at designe et hotel, hvor JB kan komme på besøg! Min seje ven Justin Beaver skal bo på det fedeste hotel! Bliver det dit?

Annonce
Annonce
Luk