Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Sangeren Ivan Martinez: ”Min drømmepige skal bare være sig selv”
Sangeren Ivan Martinez: ”Min drømmepige skal bare være sig selv”

Sangeren Ivan Martinez: ”Min drømmepige skal bare være sig selv”

Vi er vilde med charmetrolden Ivan Martinez, der står bag hittet ”Et hus”, titelsangen til TV 2-serien ”Grethe”. Synes du også, at han ser sød ud? Så kan du blive klogere på ham lige her!

Ivan Martinez er 22 år gammel og er en dansk sanger og sangskriver. Hans forældre er fra Chile, men han er født og opvokset i Danmark. Siden han var lille, har han drømt om at blive sanger: ”Jeg sang en masse sange på mit værelse og forestillede mig, at der var publikum. Jeg ville gerne være med i MGP, og jeg havde faktisk skrevet en rap-tekst, men jeg stillede dog ikke op,” fortæller Ivan med et smil.

Popstjernen har for nylig været på turné med boybandet Page Four. Han har kendt drengene fra gruppen i lang tid, og faktisk kendte han dem, før de dannede Page Four. ”Det var en super fed oplevelse at være på turné med nogle venner. Vi har altid skrevet til hinanden for at høre, hvordan det gik med musikken, og vi har også altid været ude at se hinandens koncerter.”

Charmøren smelter mange pigehjerter med sin lækre stemme og sit dejlige smil, og Ivan er vild med sine fans: ”Mine fans er så søde, og de er virkelig dedikerede. De skriver beskeder til mig og sender mig billeder, videoer og gaver. De sender mig også fødselsdagsgaver og julegaver. Det er super fedt, og de er så støttende.” Sangfuglen er single, og om drømmepigen siger han: ”Hun skal bare være sig selv – hvile i sig selv og være afslappet. Hun må også gerne være lidt fjollet. Jeg synes nemlig selv, at jeg er meget fjollet,” smiler Ivan.

Støtten får Ivan også fra sine venner, som han blandt andet taler med om drømme, kreativitet og nye idéer: ”De er enormt støttende og tager med mig på turné, når de har mulighed for det. De ringer altid til mig, inden jeg skal på scenen, eller når jeg har optrådt. Da jeg medvirkede i Go’Morgen Danmark, stod de super tidligt op for at se programmet. De er virkelig søde!”

Sangerens forældre er også meget stolte af ham: ”Min mor deler alt om min musik på Facebook - fem gange om dagen. Hvis min sang ”Et hus” er blevet afspillet 10 gange på Spotify, så deler hun det på Facebook,” griner han sødt.

Lige nu arbejder Ivan på sin kommende EP, som udkommer senere i år. Hvis du selv drømmer om at blive sanger, får du her et råd fra det nyeste stjerneskud på pop-himlen: ”Hvis man virkelig vil det, så skal man gøre det. Man skal springe ud i det og øve sig i tusindvis af timer. Man kan ikke øve sig nok. Det gælder alt - om det er inden for musik, skuespil eller noget helt tredje. Bare gør det!”

Vi glæder os til at høre meget mere fra Ivan Martinez i fremtiden!

I videoen herunder besvarer Ivan de spørgsmål, I havde mulighed for at stille ham på vores Instagram-profil:

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk