Annonce
Annonce
Selena Gomez roser Justin Bieber

Selena Gomez roser Justin Bieber

Den 24-årige superstjerne roser sin ekskæreste, og Jelena-fans er helt vilde.

Søndag aften optrådte Justin Bieber til sangerinden Ariana Grandes One Love Manchester-koncert, som blev afholdt til ære for ofrene ved terrorangrebet i den engelske by. Her sang popidolet akustiske versioner af sine hits ”Cold Water” og ”Love Yourself”. Den canadiske sanger var meget følelsesladet under koncerten og forsøgte at holde tårerne tilbage, mens han sagde: ”Det er en stor ære for mig at være her.” 

Dagen efter gæstede Justin Biebers ekskæreste, Selena Gomez, Sirus XM’s Morning Mash Up Show og roste de optrædende for koncerten. ”Det var smukt,” sagde den tidligere Disney-stjerne og fortsatte: ”Jeg synes, at alle gjorde sådan et flot stykke arbejde. Det var så vidunderligt. Jeg elskede, hvordan Ariana afsluttede det hele.”

Selena nævnte endda ekskæresten Justin og fortalte, at hun var glad for at se ham optræde til et vigtigt arrangement som dette. Hun gav ham også vildt søde ord med på vejen: ”Justin gjorde det så godt.” Wauw!

Efter flere års kold luft mellem parret, hvor Bieber blandt andet har nedgjort Selenas nye flamme, The Weeknd, og Selena har omtalt Justin som en ”bad boy”, ser det ud til, at stemningen er blevet bedre. De mange Jelena-fans er uden tvivl helt vilde, for måske har Selena og Justin endelig sluttet fred? 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Tags
Annonce
Luk