Annonce
Annonce
Selena Gomez taler om

Selena Gomez taler om "Wizards" reunion

Hvad siger Selena Gomez om reunion af Disney-hittet "Magi på Waverly Place"?

Hvad siger Selena Gomez om reunion af Disney-hittet "Magi på Waverly Place"?

Tjooh. I et interview fornylig, under promovering af filmen 'Hotel Transylvania 2', blev Selena spurgt, om hun kunne overveje en reunion af tv serien 'Magi på Waverly Place'. Selena var stjernen i den sjove serie, der kørte på Disneychannel og underholdte massevis af børn om eftermiddagen. Serien sendte sit sidste afsnit i 2012, hvorefter Selena Gomez voksede væk fra Disney.

Selena siger selv, at hun er en 'fremmed skuespiller' for nutidens børn. De er simpelthen for unge til at vide, hvad 'Magic på Waverly Place' er. Hun var midt i et interview fornylig med en lille pige og sagde, "Dengang jeg var med i det show..", hvorefter den lille pige spurgte, "Hvilket show?" Der ramte det Selena Gomez, at hun var blevet gammel! (Selvom hun kun er 23 år!)

Det lyder altså der ikke som om, der er en reunion på vej. Selenas begrundelse er, at børn i dag simpelthen bare ikke ved, hvem hun er som skuespiller. Hun har også fokuseret på musikken de sidste tre år, og derfor kender flere hende nok som sangerinde fremfor skuespiller. De gamle afsnit af tv-serien kan findes på YouTube, hvis nysgerrigheden hitter.

Hendes nye album udkommer d. 9. oktober, og vi glæder os!

1 Kommenter
Øv! Hun er fantastisk både til sang OG skuespil!

Glæder mig til hendes nye album den 9 oktober *_*Kh: Denice
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk