Annonce
Annonce
Billede: Getty Images Billede: Getty Images

Shawn Mendes kommer til Danmark

Den 19. april gæster Shawn Mendes København for første gang

Den canadiske popstjerne Shawn Mendes gæster endelig lille Danmark. Han har opnået stor succes verden over, og hans album "Handwritten" har ligget højt på toplisterne siden det blev udgivet.

Han er ligefrem blevet kaldt "Den nye Bieber" af det britiske blad The Telegraph. Han startede, ligesom Bieber, sin karriere på Youtube ved at udgive covers af andres sange. Han blev opdaget af en talent spejder, der satte gang i hans karriere. Shawn Mendes var med på Taylor Swifts tourne, og det var her, at han virkelig blev kendt. Men igen - selvfølgelig får man da så meget omtale, når man er med selveste popdronningen Taylor Swift på tour!

Hans single "Stitches" er blevet afspillet over 190 millioner gange på Youtube og næsten dobbelt så mange gange på Spotify. Den har virkelig fået meget omtale, og det kan ikke undre nogen, at han er blevet så kendt, som han er - for det er virkelig en god sang!

Hør den her:

(https://www.youtube.com/watch?v=VbfpW0pbvaU)

Og nu er det endelig blevet tid til, at Shawn Mendes får sin koncert premiere i Danmark. Den 19. april gæster han Falconer Salen i København.

Billetterne kommer på forsalg d. 5 februar 2016 og sker gennem Billetlugen.

Skal du med?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk