Annonce
Annonce
Shawn Mendes udgiver ny musikvideo

Shawn Mendes udgiver ny musikvideo

...Og der er endelig en pige med!

Shawn Mendes vokser sig større for hver dag der går. For to år siden udgav han sit første album, og nu optræder han allerede for tusindvis af mennesker. Den unge canadier besøgte for en måned siden Danmark, hvor han optrådte med sin nye single "Theres nothing holdin' me back". Der er nu blevet lavet en musikvideo til sangen.

Tusindvis af fans havde glædet sig til fredag d. 16 juni, da det rygtedes, at Shawns nye musikvideo ville komme online. Dette var dog bare et rygte, så fans måtte tålmodigt sætte sig ned på deres stole igen. Nu behøver de dog ikke at vente mere, for den blev udgivet natten til d. 21 juni. Få timer før videoens udgivelse gik de sociale medier amok, da både Shawn og hans kollegaer postede små klip af videoen. Fans over hele verden var spændte, og selv dem der ikke boede i samme tidszone, sad forventningsfulde oppe midt om natten. Ved midnat, dansk tid, blev musikvideoen endelig udgivet, og til manges overraskelse, havde Shawn endelig hyret en skuespillerinde til at spille hans kæreste. Dette sker næsten aldrig, da Shawn ikke oploader musikvideoer særlig ofte. Skuespilleren var den unge, britiske Ellie Bamber.

Musikvideoen er filmet i adskillige steder i Europa, da sangen handler om en pige der følger ham rundt på hans World Tour. Mange fans er overbevist om, at Shawn og Ellie dater, da de virker meget tætte. Man kan ikke benægte at de har kemi!

Musikvideoen er allerede blevet streamet over 7 millioner gange, og kan afspilles her:

"Theres nothing holdin' me back" musikvideo

 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk