Annonce
Annonce
Shawn Mendes udgiver ny single

Shawn Mendes udgiver ny single

Og vi er allerede vilde med den!

Du kender ham sikkert. Han har skrevet "Stitches", "Mercy" og "Treat You Better". Hvis du ikke har regnet det ud endnu, kan jeg afsløre, at det er Shawn Mendes. Shawn er en 18-årig canadisk musiker, der netop nu hitter på diverse hitlister, og han har lige udgivet endnu en single. Shawn har hintet lidt på sin Instagram de sidste par dage, hvor han blandt andet har postet teksten "Holdin' me back" med en blå baggrund. Disse hints har vækket en del opsigt, så en del fans har mistænkt Shawn for at udgive en ny single.

Sangen "There's Nothing Holding Me Back" udkom natten til torsdag og er allerede blevet hørt af millioner. Eftersom sangen kom ud for under et døgn siden, er den originale ikke på YouTube endnu. På YouTube kan du finde versioner uploadet af private, men jeg abefaler, at du hører sangen på eksempelvis Spotity, hvor du virkelig får den fulde musikoplevelse. "Holdin' Me Back" ligger allerede øverst på min playliste! 

Du kan høre den på Spotify og Itunes allerede nu ved at trykke på linkene. 

Shawn fortæller, at han gerne ville udgive singlen før World Touren, da han ønsker, at fansene skal høre noget nyt og friskt musik. Shawn har for nylig udgivet albummet "Illuminate", som kan høres i hele verden i øjeblikket, da Shawn er på sin anden tour under navnet "Illuminate Tour". Shawn kommer til Danmark den 21. maj 2017, hvor han optræder i Forum Hallen i København. Det er anden gang, han kommer til Danmark for at spille, og vi glæder os! 

Har du hørt "Holdin' Me Back" endnu? Og kommer du til koncerten til maj? 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk