Annonce
Annonce
De bedste skole-hacks

De bedste skole-hacks

Synes du, at det er kedeligt og trist at gå i skole? Bare rolig - der er hjælp at hente! Vi har samlet en masse hacks til dig, så du kan komme gennem skoledagen.

1 2 3 Næste »

Hold koncentrationen 

1. Et godt trick til at holde koncentrationen er at lukke skærmen ned, når du ikke bruger din computer. På den måde får du mindre træng til eksempelvis at logge på Facebook. 
2. Spis noget i frikvarterene. Det er vigtigt, at man får indtaget proteiner, så man har masser af energi til at klare sig gennem dagen. Du kan for eksempel spise en yoghurt i den første pause, og så kan du spise din madpakke i spisefrikvarteret. I den sidste pause kan du måske spise en snack i form af et par kiks eller andet. På den måde kan du holde koncentrationen og undgå hovedpine. 
3. Husk at få noget luft. Når du har pause, kan du lige gå en tur rundt om skolen. Så får du ny ilt til hjernen og er klar til næste time. 

Få styr på lektierne 

1. Lektier er aldrig sjove, men de skal jo desværre laves. Hvis du får alt for mange lektier for, kan du tale med resten af klassen om det. Så kan I måske aftale, at I skal tale med jeres lærer om lektiemængden.
2. Aftal med dig selv, at du eksempelvis læser i 30 minutter og derefter holder en lille pause. Dér kan du tjekke din mobil og så vende tilbage til arbejdet. 
3. Sid ved et bord. Hvis du ligger i din seng, er der større risiko for, at du bliver distraheret!

Læs videre på næste side. 

1 2 3 Næste »
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk