Annonce
Annonce
Så er det slut med Miley Cyrus og Liam Hemsworth Så er det slut med Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Slut mellem Miley og Liam!

Miley Cyrus og Liam Hemsworth har sluttet deres et-års lange forhold. Efter flere måneders spekulation, er de gået fra hinanden.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth har sluttet deres et-års lange forhold. Efter flere måneders spekulation, er de gået fra hinanden.

Parret, der mødtes under indspilningerne til filmen 'The Last Song' i 2009, har nu slået op, efter at have datet i over et år. Ifølge Mileys venner, skyldes det at hun er for fokuseret på sin karriere, til at have et forhold.
"Lige siden hun tog afsted for at filme 'LOL: Laughing Out Loud' i Detroit, har Miley været super fokuseret på hendes arbejde. Liam ville have mere, men hun 17 år og har andre prioteter lige nu. Han har distraheret hende. Miley er ikke sammen med nogen anden" fortæller en af hendes venner. "Liam besøgte hende to gange på settet, og begge besøg var kun omkring 24 timer lange. Det var Miley valg. Hun er ikke klar til at 'slå sig ned'og Liam er ikke glad for at rejse så meget. De er begge unge"

Se mere om samme emne
6 Kommenter
Øv, de passede så godt sammen!
De er så super cute sammen!

Øv at Miley har fået nyt hår...
elsker Miley og Liam det er søde sammen
Godt de er sammen igen og enda forlovede! <3
oki så ved jeg det

men kan også godt forstå det
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Miley Cyrus mor er et nervøst vrag når hendes datter kører. Hannah Montana-stjernen fik for nylig sit kørekort, men indrømmer at hendes mor, Leticia Finley, er bange for at sætte sig ind i bilen, når hendes datter er bag rattet.

  • Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet

  • Sangerinden Rihanna var så glad for hendes nye voksfigur på Madame Tussauds, at hun med det samme 'tweetede' et billede af den.

Annonce
Annonce
Luk