Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Sofie Linde om "X Factor"-lukning: ”Det er helt vildt ærgerligt”
Foto: DR Foto: DR

Sofie Linde om "X Factor"-lukning: ”Det er helt vildt ærgerligt”

”X Factor”-værten Sofie Linde er ked af DRs beslutning om at lukke programmet efter næste sæson.

Når den 11. sæson af den populære sangkonkurrence ruller over skærmen til nytår, bliver det den sidste. DR har nemlig besluttet at lukke ”X Factor” efter næste sæson, da det er tid til at prøve noget nyt, og derfor bliver talentprogrammet altså sendt for sidste gang i 2018.

I sidste uge blev dommerpanelet til den kommende sæson præsenteret, og Remee og Thomas Blachman sidder igen klar ved dommerbordet, mens den danske rock-mama Sanne Salomonsen overtager Mette Lindbergs plads. Sofie Linde skal for tredje gang være vært, og hun er ked af, at 11. sæson af ”X Factor” bliver den sidste, men hun forstår godt beslutningen. ”Jeg elsker at lave programmet som vært, og jeg kunne sagtens fortsætte med at lave det, til jeg skulle pensioneres – hvis nogen altså overhovedet gad at se på mig,” siger hun til dr.dk og fortsætter: ”Men jeg kan godt forstå DRs beslutning. Der skal være plads til noget nyt, og jeg synes, at det lyder spændende, at man vil i gang med at producere noget ny, dansk underholdning.”

I går annoncerede den søde vært på Instagram, at hun venter barn med kæresten Joakim Ingversen, der er vært på søsterprogrammet Ultra Factor. ”X Factor”-babyen kommer til verden næste år.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk