Annonce
Annonce
Sommerchik for en slik

Sommerchik for en slik

Etniskinspirerede shorts, bohemekjoler og denimhotpants til at lufte de brune ben. Der er mange muligheder med Heidi Klums fjerde kollektion for Lidl. Og du har råd til det hele!

Om sommer for dig er lig med en isvaffel på stranden med veninderne eller ferie sydpå med familien – så kan alle være enige om, at sommer (hvis den danske sommer ellers er med os) er lig med løsere og lettere gevandter.

Med priser fra kr. 29,95 kan alle være med, når Heidi Klum fortsætter success-samarbejdet for fjerde sæson i streg med den tyske supermarkedskæde Lidl med kollektionen #letslovesummer Esmara by Heidi Klum.

Sommer-boheme

Der er for alvor sommer på tapetet, når du med #letslovesummer Esmara by Heidi Klum kan håndplukke fine bohemeskjorter i lyse farver, der står perfekt til solkysset hud, flade lædersandaler med frynser og farverige pom poms til en dag på stranden (eller i byen) eller en kaftan med broderi og frynser lige til at smide over badetøjet. Om kollektionen siger Heidi Klum:

"Det er vigtigt for mig, at delene i min kollektion kan sættes sammen til mange forskellige sommer-outfits. Om dagen må det for eksempel gerne være afslappet med mønstrede shorts og en enkel, kakifarvet top, mens en raffineret maxi-kjole med flade lædersandaler er det perfekte aften-outfit.”

Jeans der ikke vælter budgettet

Sommerkollektionen fortsætter også linjen af populære jeans og hotpants, der med sin gode pasform og bløde kvalitet udgør et godt bud på afslappede sommerbukser – og shorts, der ikke vælter budgettet. Og så komplementerer jeans-stoffet og de lettere materialer på toppe og skjorter hinanden og udgør tilsammen et legesygt, eventyrligt og afslappet sommerlook, der især vil være en kærkommen løsning, når den danske sommer viser sig fra sin mindre charmerende side.

PRAKTISK INFO:

Hvad: #letslovesummer Esmara by Heidi Klum – i str. 34-44 og XS-L, sko i str. 36-41 og priser fra 69-149 kr.

Hvornår: I alle Lidl-butikker fra søndag d. 17. juni 2018.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk