Annonce
Annonce
Spørgerunde #2

Spørgerunde #2
Hej piger! Jeg havde lige et par få spørgsmål, som jeg ikke nåede at svare på, da i fik muligheden for at stille mig spørgsmål, som jeg ville besvare, så her har I de sidste svar. 

Græd du til koncerten i Parken?

Ja, det gjorde jeg. Meget mere end jeg faktisk forventede, at jeg ville gøre, men som sagt er det meget forskelligt fra person til person, hvordan at man reagere mht. at græde til koncerter. Måske kan det have noget at gøre med, at personen har hjulpet en igennem nogle svære situationer i livet, eller at person er den, som gør en glad når ens hverdag ser mest sort ud. Jeg kan ikke sige, hvad det er, der gør det. Måske har det noget at gøre med, at man ser en, som personligt betyder rigtig meget for en, men i det hele taget er det jo også bare overvældende, at ens idol står foran en i samme rum.

Hvis der nu var en morder, der havde planer om at myrde Justin, og den eneste måde at man kunne redde ham på, var at ofre sig selv, ville du så gøre det for ham?

Det er et virkelig godt spørgsmål. Jeg ville ikke selv få noget ud af, at ofre mig, så Justin kunne leve, men samtidig ville jeg have meget svært ved at leve uden ham. Er det nok svar?

Hvor meget betyder Justin for dig fra 1-10?

Han betyder alt for mig. Det kan jeg ikke sætte tal eller ord på.

Hvor meget Bieber-stuff har du?

Jeg har rigtig meget. En del faktisk. Jeg har alle hans cd'er, 13 T-shirts, 2  hættetrøjer, begge hans parfumer + Someday Summer edition , en ægte autograf, 2 papfigurer, supras, 8 armbånd, dvd’er, hans 2 bøger, tandbørste, en cap, en masse plakater osv.

Er du belieber eller bare en fan?

Jeg er 100% en belieber. Ingen tvivl om det.

Hvad synes dine forældre om Justin?

Det var faktisk et ret sjovt spørgsmål. Jeg har et indtryk af, at min mor faktisk godt kan lide Justin. Det er i hvert fald hende jeg snakker med mht. når der sker nogle nye ting med Justin. Nu må I ikke misforstå mig. Hun sidder ikke og lytter til hans musik, men hun har et par af hans sange, som hun faktisk rigtigt godt kan lide. Bla. Be Alright og Out Of Town Girl.

Min far var først en smule skeptisk og negativ mht. Justin, men efter koncerten i Parken er han blevet en smule ”fan.” Han har i hvert fald ikke noget imod ham mere. Til min konfirmation havde han meget travlt med at vise videoerne fra koncerten til stort set alle fra min familie. Han begyndte faktisk at græde, da han så, hvor mange, der var mødt op så tidligt for at se Justin. Det er bla. ham, jeg snakker med, når jeg har det rigtig dårligt pga. Justins humør.

Hvad synes dine venner/veninder om Justin?

Mine tætteste venner kan faktisk godt lide nogle af Justins sange, men bare ikke hans personlighed. De fleste af mine veninder kan godt lide Justins musik. De er bare ikke beliebers. Det betyder, at jeg ikke har nogen at dele min interesse for Justin med, hvilket til tider kan være rigtig irriterende.

Hvornår begyndte du at interessere dig for Justin?

Jeg begyndte at interessere mig for Justin tilbage i starten af 2010, så det er et godt stykke tid siden.

Har du nogensinde været flov over, at du kan lide Justin?

Aldrig. Det er der absolut ingen grund til at være.  

Er der  nogensinde nogen, der har drillet dig med, at du godt kan lide Justin?

Jeg tror, at vi alle sammen på et eller andet tidspunkt er blevet drillet med, at vi godt kan lide Justin. Jeg er en af dem, som rigtig tit skal døje med afskyelige kommentarer om Justin i timerne, hvilket kan gøre mig rigtig ked af det. Det er aldrig sjovt at få grimme ting at vide om en person, som betyder utrolig meget for en.

Kan du lide andre end Justin?

Jeg lytter til mange kunstnere, men jeg er ikke decideret fan af andre end Justin. Jeg kan dog rigtig godt lide Selena Gomez. Jeg skal for resten til hendes udsolgte koncert i Danmark d. 30 august. Er der nogen af jer, der skal med?

Hvor lang tid tror du, at du vil være belieber?

Det her spørgsmål fik jeg af min gamle matematik lærer, da jeg mødte ham på vej til skole, for et par dage siden, og jeg tror, at jeg vil svare jer på nøjagtig samme måde, som jeg svarede ham. Justin er 19 år lige nu, men han bliver ældre med tiden, og det samme gør vi. Jeg tror, at jeg vil ’vokse’ med ham i hans karriere. Måske er jeg ikke ligeså stor belieber, når jeg er 40, som jeg er nu, men jeg vil altid være en belieber inderst inde.

Hvilket land  tror du, at de største beliebers findes i?

Danmark selvfølgelig.

Hvilken koncert synes du personligt var den bedste. Den i Parken eller den tilbage i 2011?

Personligt kunne jeg bedste lide den i Parken, og det er der mange grunde til. Showet i Parken var jo bla. en del større end det i Bank Boxen, og Justin er blevet en bedre performer i løbet af seneste par år. Det vil sige, at showet også var meget mere gennemført og underholdende. Ikke at koncerten i 2011 ikke var underholdende, men lysshowet, dansetrinene, ja alt var bare blevet forbedret.

Hvordan har du det med, at Justin er kristen?

Altså nu er jeg selv kristen, så det har jeg det ganske fint med.

Hvilke dage er det, at du skal blogge?

Jeg blogger normalt mandag og lørdag.

Hvor finder du nyt om Justin henne?

Jeg finder for det meste nyt om Justin på hjemmesiden justinbieberzone.com, så den kan jeg klart anbefale, men ellers bruger jeg også meget twitter og facebook.

Hvornår tror du, at Justin holder op med at lave musik?

For at være helt ærlig tror jeg aldrig, at Justin holder op med at lave musik. Det er hans interesse, og noget som han elsker at gøre. Jeg tror dog, at han på et tidspunkt holder en lille pause fra musikken for at fokusere mere på hans filmkarriere, som han gerne vil lave noget mere indenfor. 

Jeg vil bare sige tusind tak for alle jeres fantastiske spørgsmål. Der er ikke noget bedre end at besvare dem alle sammen for jer, så I kan lære mig bedre at kende. 

Jeg har linket spørgerunde #1 nedenunder her :) 

Se mere om samme emne
5 Kommenter
Haha Mine forældre var også sådan før de så hvor meget jeg græd den dag Justin havde koncert.. Efter nogle par uger, da jeg havde fået det lidt bedre, begyndte mine forældre faktisk også at kunne lide Snuske! Min mors yndlings sang af Snuske: Believe-Be Alright og Out Of Town Girl! Min far har kun Believe!

Er mega glad for, at mine forældre forstår hvor meget Snuske betyder for mig! Før vidste de ikke at Snusk betød SÅ meget for mig, men det gør de nu!!
Det er rigtig dejligt at du begrunder svarende så meget.

Din far og mor lyder super dejlige ang. Justin<3
Tak for svarene :)

Haha, vi giver hele verden BIEBERFEVER!!!!!!!!!!!!!

xx

Emily
Igen tak for svarende :-) :-) 😃
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk