Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Stephania Potalivo bliver ”Voice Junior”s nye backstage-vært
Foto: Anders Fauerby/TV 2 Foto: Anders Fauerby/TV 2

Stephania Potalivo bliver ”Voice Junior”s nye backstage-vært

Skuespillerinden glæder sig til at blive en del af TV 2’s talentprogram.

Når den nye sæson af ”Voice Junior” løber over skærmen på TV 2 lørdag den 9. september bliver det med et nyt ansigt på værtsholdet. Skuespillerinden Stephania Potalivo, der nok er mest kendt for sin rolle som Ane i TV 2 Zulu-serien ”SJIT Happens”, bliver nemlig ”Voice Junior”s nye backstage-vært.

Søde Stephania fortæller til Olivia-bladet, at det var oplagt for hende at takke ja til jobbet: ”Jeg kender programmet rigtigt godt og har set det ret meget, og jeg synes virkelig, at det er et fint program.” Hun glæder sig især til at arbejde med de talentfulde børn. ”Min rolle er jo at sende børnene godt af sted på scenen og at tale med dem bagefter,” siger Stephania.

TV-stjernen har også forberedt sig på sin nye rolle som vært. ”Jeg prøver virkelig at have mig selv så meget med i det som overhovedet muligt, men jeg har haft et par undervisningstimer, hvor jeg har interviewet forskellige børn, som har været så søde at hjælpe mig. Her har jeg haft mulighed for at prøve det lidt af, og så har jeg lært noget om spørgeteknikker og den slags,” fortæller hun. Stephania lægger desuden vægt på at være så naturlig som muligt og selvfølgelig at lære børnene godt at kende.

Den charmerende skuespillerinde har faktisk også selv en sangfugl gemt i maven og giver den eksempelvis gas i badet. ”Jeg kan godt synge, men jeg tror dog ikke, at jeg er lige så god som børnene, ha, ha. Jeg har også sunget foran et publikum i forbindelse med koncerten ”Lyden af Mercur”, der blev vist på TV 2 Charlie, og her var jeg faktisk også vært,” siger hun. Hvem véd - måske griber Stephania mikrofonen på et tidspunkt og giver et lille nummer?

Du kan se sæsonpremieren på ”Voice Junior” lørdag den 9. september kl. 20.00 på TV 2.


Stephania Potalivo bliver Mikkel Krygers nye medvært på ”Voice Junior”. Foto: Anders Fauerby/TV 2

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk