Annonce
Annonce
Syv pinligheder du måske har oplevet

Syv pinligheder du måske har oplevet

Åh, altså! Nogle gange gør man bare de mest pinlige ting, og i den slags situationer ønsker man virkelig at være usynlig. Hvor mange pinligheder på listen har du oplevet?

Det er bare så pinligt at…

…få et gigantisk hosteanfald midt i timen, mens din lærer er i gang med at fortælle noget megavigtigt. Og de drenge, der altid plejer at larme i timerne, er selvfølgelig helt stille…

…vinke til en sød og smilende fyr, som faktisk vinker til en person bag dig. Hvornår bliver tidsmaskinen opfundet?

…være helt blank, når en person hilser på dig og siger: ”Hvor er det længe siden!”. Du har absolut ingen anelse om, hvem det er.

…snuble midt på gaden i myldretiden. Hvor svært kan det lige være at styre sine egne ben?

…at tabe sin frokost i skolen foran ham den søde fra parallelklassen. Måske er du så heldig, at han vil betale for en ny pastasalat, så din mave ikke rumler resten af dagen?

…træde ind ad døren til klasseværelset for så at finde ud af, at vrangen på din trøje vender udad. Den burde altså bare se ens ud på begge sider – så ville livet være meget lettere!

…smile og grine hele dagen lang og så pludselig opdage, at stort set alle birkes fra din morgenbolle er havnet mellem dine fortænder. Hvorfor er der ingen, der har sagt noget?!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk