Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Taylor og Gigi blev næsten smidt ud fra Coachella
Taylor og Gigi blev næsten smidt ud fra Coachella

Taylor og Gigi blev næsten smidt ud fra Coachella

Det kunne ske for hvem som helst

Nogen andre der har oplevet at blive så ivrig til en koncert eller på dansegulvet, at man glemmer at tænke på omgivelserne? Ja, selvfølgelig. Det sker jo hele tiden og kan faktisk føre til pinlige episoder.

Og at det også kan ske for nogen af verdens største stjerner, blev bevist for et par uger siden, da selveste Taylor Swift og Gigi Hadid næsten blev smidt ud af Coachella-festivalen i USA.

Historien kom ud via en lydtekniker, som stod i sit telt og styrede lyden til en koncert. Pludselig var der to piger, da klatrede op på en platform, der var sat op, så teknikkerne kunne se hele scenen. Det er selvfølgelig ikke tilladt, og lydteknikkeren blev så sur, at han satte sig for at få kastet de to piger ud fra festivalen.

Da han gik væk, viste det sig, at de to piger var ingen andre end Taylor Swift og Gigi Hadid. De fik selvfølgelig en besked om, at det ikke var tilladt at krave på opsætningen, men de blev ikke kastet ud. For selv om pinlige danseoplevelser kan ske for hvem som helst, giver det lidt sig selv, at stjerner får lidt særbehandling efter.

Vi elsker denne historie uanset hvad, og synes det er fedt, at Taylor og Gigi var så optagede af musikken, at de ikke tænkte over, hvad de lavede, og på lydteknikkeren der bare ville gøre sit arbejde.

Har du prøvet noget lignende? :-D

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk