Annonce
Annonce
Taylor Swift donerer $50.000 til en syg baby

Taylor Swift donerer $50.000 til en syg baby

Sangerinden med det store hjerte

Det er ikke første gang, at Taylor Swift donerer et stort pengebeløb til et sygt barn. Denne gang var det til hendes dansers nevø, der i en alder af kun 13 måneder, har fået kræft.

Da det er meget dyrt at behandle i USA, har familien oprettet en "GoFundMe" bruger, hvor fremmede og bekendte kan donere til behandlingen. Den lille baby har været indlagt i over to uger, og hans mor arbejder ikke længere, så hun kan være der med ham.

Familien havde sat et mål på $20.000, men Taylor Swift (der er virkelig generøs) donerede hele $50.000, hvilket er mere end dobbelt så meget, som de håbede på.

På GoFundMe siden skrev hun, "Jeg har æren af at have din onkel med på tour. Vi beder alle sammen for dig og din mor og sender en masse kærlighed i jeres retning. Love, Taylor"

Vi er virkelig imponerede over Taylors bidrag. Det er så flot af hende!

“Baby Ayden, I’m lucky enough to perform with your uncle Toshi on tour,” she wrote on Ayden’s GoFundMe page. “All of us are praying for you and your mama and sending so much love your way. Love, Taylor.” - See more at: http://www.ryanseacrest.com/2015/09/30/taylor-swift-donates-50000-to-13-month-old-baby-with-cancer/#sthash.voLBCS7i.dpuf
1 Kommenter
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk