Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Taylor Swift laver break up playliste til fan!
Taylor Swift laver break up playliste til fan!

Taylor Swift laver break up playliste til fan!

Taylor har hjulpet en fan gennem et break up og lavet en playliste - og vi er helt vilde med den.

1 2 3 4 Næste »

Taylor Swift kender vidst selv det, med at man er ked af noget på grund af en dreng. Om det er rygter, eller at man har slået op med en - hun har prøvet det hele selv. Hun er der ikke kun for os, når vi vil have ny musik fra hende, men er der også, når man har brug for lidt opmuntring efter en dum episode med en dreng. Dét fik en heldig fan at mærke den anden dag, da Taylor skrev til hende og prøvede at hjælpe hende gennem en svær situation.

En fan skrev på nettet: "taylorswift I hope you see this but we've been together for 4 months, he just texted me and told me he was done with me. Gave me no reason and kept trying to get me to do irrational things to get him back. Now he's calling me names and I just feel crumbled. I don't know what to do"

Oversat til: "taylorswift, jeg håber, at du ser dette. vi har været sammen i 4 måneder, og han har lidt sendt en sms, hvori han skrev, at han var færdig med mig. Ingen grund og prøvede at få mig til at gøre dumme ting for at kæmpe for at få ham tilbage. Nu kalder han mig grimme navne, og jeg føler mig ødelagt. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre" 

Taylor var hurtig til at svare. Se det på næste side.

1 2 3 4 Næste »
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk