Annonce
Annonce
Billede: Teen Vogue Billede: Teen Vogue

Taylor Swift og Calvin Harris har slået op!

Det søde par er ikke længere et par..

Taylor Swift og Calvin Harris har været et stjernepar længe, og de har været elskede af mange. De var så super søde sammen, og de nåede også at fejre 1-årsdag - så de længe sammen!

Men det er desværre ikke sådan længere.. Parret er nemlig gået hver til sit, og vi er faktisk lidt i tvivl om, om det endte godt eller ej.

Parret var totalt goals, og de har støttet hinanden gennem alt..

"Der var ikke noget drama. Det fungerede bare ikke længere," har en kilde sagt til People Magazine. Vi havde altså ikke set det komme. Vi håber, at de kan forblive venner, men det er jo altid svært. Heldigvis har Taylor sit pigesquad klar til at trøste, og det er det eneste, man behøver!

En af de første gange, hvor de blev spottet sammen offentligt, var til Billboard Music Awards i 2015. Her joinede Ed Sheeran dem hele aftenen. Derefter blev de konstant set på dinner-dates. Da de havde været sammen i et år, tog de på en romantisk ferie, og der var så mange #goals billeder. Som for eksempel det her:

Til musikfestivallen Coachella i USA, havde Taylor en sej jakke på, der havde cover-artet fra Calvins nyeste single med Rihanna, "This Is What You Came For" på.

Men ja, nogle gange går kærlighed galt.. :-(
Vi håber, de begge er okay!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk