Annonce
Annonce
Taylor Momsen værste mareridt Taylor Momsen værste mareridt

Taylors toiletmareridt!

Taylor Momsen synes det værste ved at være i et band, er at være nødt til at dele toilet med andre bands.

Taylor Momsen synes det værste ved at være i et band, er at være nødt til at dele toilet med andre bands.

Sanger og skuespiller Taylor Momsen indrømmer at der er stor foreskel på hendes rolle i 'Gossip Girl' og at turnere med hendes band 'The Pretty Reckless' specielt når det kommer til hygiejne. "Der er ret klamt at dele toilet med 50 andre bands!" har hun sagt.
17-årige Taylor havde intet problem med at skifte fra tv til musik, men mener det er sværere for hendes fans. "Det var ikke en udfordring for mig. Jeg har sunget og skrevet sange hele mit liv, men det vidste folk ikke, så derfor tror jeg det er sværere for dem" har hun sagt til 'Interview Magazines'. Den blonde skønhed synes hendes bands album 'Light Me Up' er ret 'mørkt': "Det er ikke rigtig en glad plade, den er egentlig nok sørgelig. Ordene kommer helt sikkert fra mig, og reflekterer mine personlige syn på forskellige situationer. Jeg skriver om hvad jeg kender, hvordan jeg lever, hvad jeg ser. 'Mørke' er et subjektivt ord, det kommer an på hvordan du ser og lever livet."

Se mere om samme emne
3 Kommenter
lidt underligt
!?!jeg er et stort spørsmålstegn!?!
Lidt underligt
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Miley Cyrus mor er et nervøst vrag når hendes datter kører. Hannah Montana-stjernen fik for nylig sit kørekort, men indrømmer at hendes mor, Leticia Finley, er bange for at sætte sig ind i bilen, når hendes datter er bag rattet.

  • Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet

  • Sangerinden Rihanna var så glad for hendes nye voksfigur på Madame Tussauds, at hun med det samme 'tweetede' et billede af den.

Annonce
Annonce
Luk