Annonce
Annonce
The Sims - Vampyrer

The Sims - Vampyrer

Den nye sims game pack er kommet. Nemlig vampyrerne!

Her kommer lidt info om den nye gamepack og 5 grunde til at du skal købe den

Forgotten Hollow er den nye verden, der følger med The Sims 4 Vampyrer Game Pack. Den er markant anderledes end andre verdener fra The Sims 4, og det er det perfekte sted at bo som vampyr, for her er det altid nat. Du kan hurtigt se, hvordan denne verden både føles og ser helt anderledes ud end andre verdener i The Sims 4. Her er der nemlig tæt tåge og masser af ældgamle, visne træer. Der er også en grundegenskab, som får flere vampyrer til at komme forbi din simmers hjem. Bare rolig, vampyrerne findes ikke kun i Forgotten Hollow. De vil også dukke op i andre verdener, men bare ikke lige så ofte. 

Det bedste er at du allerede kan købe gamepacken fra idag af. 

Her kommer de 5 grunde:

1. Sammen med Vampyrer Game Pack får du en helt ny verden i form af Forgotten Hollow. Her er natten lang, og dine vampyrer trives med den mindre risiko for at bryde i brand – og det er jo altid godt. Denne verden oser af gammeldags stemning med gotisk arkitektur og tåge, der kommer krybende, for slet ikke at tale om Vlad -statuen, som står stolt i midten af byen. 

2. Forvandl dig til en flagermus, flyv gennem luften som en lysånd, bliv mere tillokkende for de andre simmere, styr andre simmeres tanker, og få mange andre kræfter.

3. Der er vægge med revner og sprækker med gotisk tema og spindelvæv, der virkelig giver stedet et støvet, faldefærdigt look. 

4. Vi kunne ikke afslutte listen uden at snakke om selve vampyrerne! Der mange tilpasningsmuligheder for den mørke form: hugtænder, glødende røde øjne og meget mere. 

5. Man kan dyrke juhu i en kisteseng, som flagermuse og som vampyrer! Mega fedt ik?

Det var nogle ting om den nye Game Pack skriv nede i kommentaren om i har fået fat i den nye gamepack og hvad i syntes om den. Glæder mig til at høre jeres svar

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk