Annonce
Annonce
Justin Timberlake tvivler på sig selv som musiker og skuespiller Justin Timberlake tvivler på sig selv som musiker og skuespiller

Timberlake kæmper med selvsikkerheden

Justin Timberlake tvivler stadig på sit talent som musiker og skuespiller, på trods af de store bifald han altid får.

Justin Timberlake tvivler stadig på sit talent som musiker og skuespiller, på trods af de store bifald han altid får.

29-årige Justin Timberlake, som startede sin karriere allerede som 12-årig, da han var en del "Mickey Mouse's Klubhus", fortæller at han stadig ikke er helt sikkker på sig selv, hverken som sanger eller performer, på trods af de mange priser han har vundet for sit arbejde.
Han siger: "Jeg tror jeg er lige usikker ved dem begge. Jeg har gjort hvad jeg gør, i to tredjedele af mit liv og jeg opfatter stadig mig selv som ret ung, men jeg tror det er den del, du kæmper med hele tiden." Den bedste del er at skabe din kunst, men når alle skal se det og kommenterer det, det er det jeg tror du skal kæmpe med for evigt. Det er virkelig skræmmende!"
Justin vil ikke kun være kendt for enten sang eller skuespil, men for begge dele.

Se mere om samme emne
1 Kommenter

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Miley Cyrus mor er et nervøst vrag når hendes datter kører. Hannah Montana-stjernen fik for nylig sit kørekort, men indrømmer at hendes mor, Leticia Finley, er bange for at sætte sig ind i bilen, når hendes datter er bag rattet.

  • Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet

  • Sangerinden Rihanna var så glad for hendes nye voksfigur på Madame Tussauds, at hun med det samme 'tweetede' et billede af den.

  • De to Norske drenge hitter nu også i Danmark? Se hvad deres fans synes om dem! Men hvad synes du selv?

Annonce
Annonce
Luk