Annonce
Annonce
  • Sofie, da hun var vært i et filmprogram på DR2.
  • Sofie som musicalstjerne i musicalen Askepop.
  • Sofie i sort....
  • Sofie og Jacob til MGP.
  • Sofies MGP-kjole.
  • "Lille spejl på væggen der...".

Tips fra Sofie Lassen-Kahlke

Du behøver ikke være smuk for at blive en god skuespiller. Det mener MGP-værten i hvert fald. Læs selv!


Vil du gerne være skuespiller? Men ved du ikke helt, hvilken vej du skal gå? De næste tre uger bringer Olivia en række interviews med skuespillere, som begyndte deres karriere tidligt. Det første interview er med den smukke skuespiller, musicalstjerne og MGP-vært Sofie Lassen-Kahlke!

Hvordan fik du din første rolle?

Jeg fik rollen, som 13- årig hvor jeg på ferie mødte en filmproducent. Han søgte en pige i min alder til en film, og da jeg kom hjem spurgte han, om jeg ville komme til en casting.

Hvad var sjovt, og hvad var ikke så sjovt ved at lave film, da du var 13 år?

Det var sjovt, fordi det var en drømmeverden at komme ind i. Det var jo noget, jeg havde drømt lidt om. Lige pludselig var det bare virkelighed og min hverdag. Jeg syntes også, at det var sjovt, at der blev stillet krav til mig om jeg skulle øve mig på mine roller. Samtidig var det jo også hårdt. Jeg var ikke vant til at arbejde så hårdt, og det var jo tit lange arbejdsdage på 12 timer.


Sådan så Sofie ud i en af hendes første film.


Hvordan reagerede dine veninder på, at du lige pludselig blev kendt?

Jeg var så heldig, at jeg gik i klasse med en skuespiller. Hun havde lavet masser af film før mig, så der var ligesom én der havde banet vejen, da jeg lavede min første film.


Hvordan er det at blive genkendt på gaden?

I starten blev jeg ikke genkendt særlig meget, fordi det var en lille rolle, jeg havde. Når jeg blev genkendt, syntes jeg, det var meget sjovt. Senere da jeg lavede 'Kærlighed ved første hik' kunne det med at blive genkendt godt blive lidt for meget. Når man har prøvet det tilpas lang tid, vil man hellere gå ned ad Strøget uden nogen der kigger. Lidt efter lidt har jeg dog vænnet mig til det. I dag tænker jeg ikke så meget over det.

Hvad er dine råd, hvis man gerne vil være skuespiller?

Mit første råd er: Tænk dig godt om. Hvorfor vil du være skuespiller? Er det fordi, du gerne vil være kendt? Eller er det fordi, at du elsker at fortælle historier på en scene eller i en film? Jeg synes også, at du skal starte i en teaterklub eller melde dig ind i noget skoleteater. På den måde finder du ud af, hvad det vil sige at knokle med teateret og at det er en hård branche.

Er det vigtigt at være smuk for at være en god skuespiller?

Nej det er bestemt ikke vigtigt! Jeg tror nogle gange, at hvis man er smuk, så får man kun en bestemt type roller. I skuespiller-verdenen er det godt at se lidt speciel ud og have karakteristiske træk. Det giver dig personlighed, og det er spændende at kigge på...

Om Sofie:

Født: 18. Juli 1979 i København
Søskende: søsteren Ditte
Højde: 175 cm
Her kender du Sofie fra:
Anja & Viktor-filmene, MGP, Krummernes Jul og en masse andet
Kæreste: Sofie er kæreste med en helikopterpilot. De har en søn på ét år sammen
Uddannelse: Sofie har taget et skuespillerkursus i USA. Samtidig med skuespiller-karrieren har hun også læst jura.


Har du nogensinde drømt om en fremtid som skuespiller? Hvis ja, vil du helst lave film eller spille teater?

Se mere om samme emne
5 Kommenter
Jeg er god.. Jeg mener, en gang spillede vi pineball til idræt og da vi skulle Ryde op, satte jeg mig ned og græd og lod som om jeg var blevet ramt i øjet!!! Har ****** noget lignene utallige gange. ALLE har troet på mig.. Vi skal også ha en stor musical på skolen og jeg har skrevet, intrueret, designet. Kustumer og jeg er skuespiller.. I LOVE TO BE MÉ!!!3
Jeg vil også gerne være skuespiller! Jeg har ogs væ¨ret med i teaterstykker men jeg vil helst være med i film :D
[quote="Hope-girl"]Jeg vil gerne være skuespiller, ikke fordi jeg vil være kendt, men fordi jeg har talentet til det... Det siger min dramalærer på skolen... Selvom jeg havde en lillerolle i 2 stykker var jeg 100% god til det :) og fordi jeg ELSKER det!!!! Det er rigtig sjovt! Jeg har grinet, jeg har været ked af det, jeg har været glad og fået mange venner :) :) :) :)


Håber du bliver det så
Jeg vil gerne være skuespiller, ikke fordi jeg vil være kendt, men fordi jeg har talentet til det... Det siger min dramalærer på skolen... Selvom jeg havde en lillerolle i 2 stykker var jeg 100% god til det :) og fordi jeg ELSKER det!!!! Det er rigtig sjovt! Jeg har grinet, jeg har været ked af det, jeg har været glad og fået mange venner :) :) :) :)
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk