Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Tips til at fylde hverdagen med smil og glæde
Billedet er fundet på Gettyimages Billedet er fundet på Gettyimages

Tips til at fylde hverdagen med smil og glæde

Kniber det lidt med det gode humør? Så giver vi dig her de bedste tips, der med garanti giver dig smil på læben!

Skriv en takkenote til en veninde: Øv dig i at være mere taknemmelig. Det gør dig nemlig mere lykkelig, og samtidig glæder du en veninde.

Ros dig selv. Vi er alt for hårde ved os selv, så husk at rose dig selv, hvad enten det er dit flotte hår eller en god karakter i skolen.

Find en sang, som gør dig glad og lykkelig og spil den på vej til skole. Det gør, at du bliver glad, hver gang du for eksempel skal i skole.

Kig dig selv i spejlet hver morgen og sig en ting, som du elsker ved dig selv. Det kunne være dit flotte hår eller din tøjstil.

Skriv i en notesbog hver aften, hvad det bedste ved dagen har været. Måske var det, at dit crush snakkede til dig, eller du scorede et mål i frikvarteret?

Læs en bog. Det lyder dumt, men det kan faktisk hjælpe på humøret, hvis du sætter dig med et tæppe og en kop te i en halv time hver dag. Det kan hjælpe med at få mere glæde og afslapning ind i hverdagen.

Vær sammen med dine veninder. Veninder kan altid få dig i godt humør. Gå en tur med dem eller læs i et blad sammen.

Hvad er din yndlingsting at gøre? Skriv det nede i kommentaren.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Føler du dig træt og ugidelig efter en lang dag i skolen, og kniber det lidt med det gode humør? Det er jo umuligt at være glad hele tiden, men disse tips hjælper dig helt sikkert til at få humøret op!

Annonce
Annonce
Luk