Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Tivoli søger friske piger og drenge til videoklip
Tivoli søger friske piger og drenge til videoklip

Tivoli søger friske piger og drenge til videoklip

Skal du være med?

Tivoli søger morsomme, søde og fantasifulde piger og drenge i alderen fire til 14 år til at medvirke i korte videoklip, hvor du skal give dit kreative bud på, hvad der mon sker i Tivoli om natten, og hvad du selv ville gøre, hvis du havde fået nøglerne til Haven og alle dens forlystelser.

Videoerne vil blive delt på Facebook, Instagram og andre online medier og skal bruges som optakt til familiekoncerten ”Nattens Tivoli”, der kan opleves i Koncertsalen i Tivoli den 9. og 10. juni 2018. Du kan læse mere om forestillingen her. Du vil få to turpas som tak for hjælpen, og så kan du desuden invitere din familie med ind at se koncerten.

Du behøver ikke at komme med helt færdige idéer, men du skal derimod komme med sjove og fantasifulde historier, og så skal du være komfortabel foran et kamera. 

Har du lyst til at deltage? Så skal du sende en mail til tivoli@volume.dk senest den 23. januar med navn, alder, din motivation for at deltage og en underskrevet forældrekontrakt. Du finder forældrekontrakten her.  

Udvælgelsen af de medvirkende sker umiddelbart efter ansøgningsfristen, og de udvalgte får direkte besked. Optagelserne finder sted den 29. og 30. januar og tager omkring én time per deltager. 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk