Annonce
Annonce
Top 5 bedste deodoranter

Top 5 bedste deodoranter

Har du nogle gange svært ved at finde den rigtige deodorant? Hvis ja, så skal du bare læse videre, og så finder du den bedste til dig.

Hej læsere,

I dag vil jeg vise jer mine yndlingsdeodoranter. Måske vil I også elske dem?

1. Palmolive Naturals ” Invisible ”

Denne her deodorant er en af de bedste deodoranter, jeg har prøvet! Det er meget billigt for en deodorant, der tørrer hurtigt, dufter godt og holder én lugtfri hele dagen. Man kan få den i mange dufte, men den her er min yndlings. Den koster cirka 14 kroner.

2. Sanex Dermo Sensitive

Den her er også god til at holde på svedlugten væk, og den tørrer så hurtigt! Den kan fås i rigtigt mange butikker. Så den er nem at få fat i. Igen kan man få den i mange dufte. Den koster cirka 15 kroner.

3. Nivea Deodorant Spray

Denne her deodorant er en spray-deodorant. Jeg kan bedst lide roll on-deodoranter, men den her er faktisk rigtigt god. Den tørrer hurtigere, end roll on-deodoranter gør, og så holder den på svedlugten væk, lige så meget som de andre gør. Niveas deodoranter koster lidt mere, end de to første gør, men den er det hele værd! Den koster 35 kroner.

4. Clean Warm Cotton

Den her deodorant er en virkelig god deodorant (ligesom de andre er). Den her dufter lidt af citrus. Den tørrer ret langsomt, men ellers er den super god. Den koster dog ret meget, men jeg vil sige, at den er pengene værd. Den koster 175 kroner.

5. Rexona deospray

Det her er faktisk en spray igen, men denne spray er noget særligt. Jeg har aldrig prøvet en deo-spray så god som denne. Den her holder virkelig svedlugten væk! Du kan få den mange steder, så den er nem at få fat på. Den koster 32 kroner.

Det var de deodoranter, jeg synes er allerbedst! Skriv gerne nede i kommentaren, hvilken deodorant der er jeres yndlings.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk