Annonce
Annonce
Tyd dine drømme! Tyd dine drømme!

Tyd dine drømme

Få styr på, hvad de mest almindelige drømme betyder

Du drømmer hver nat, men det er ikke altid, du kan huske det. For at kunne huske en drøm, er du nødt til at vågne, mens du drømmer den.

Her ser du, hvad de mest almindelige drømme betyder:

At falde
At drømme at du falder betyder, at der er noget, du er usikker på; noget, som du ikke har kontrol over, eller som du føler, at du har mistet.

At løbe
At løbe i en drøm symboliserer for det meste noget positivt. Men er du bange, når du løber i drømmen, så betyder det, at du føler et pres i det virkelige liv.

At flygte
At drømme at du flygter betyder, at du har kontrol over noget eller nogen. Hvis du omvendt drømmer, at det er svært at flygte, så betyder det, at der er noget, som du ikke har styr på.

Nøgenhed
Hvis du synes, det er pinligt at være nøgen i din drøm, så betyder det, at du skammer dig over noget eller gerne vil skjule noget. Hvis ikke du synes, at det er pinligt at være nøgen i drømmen, så betyder det, at du har glemt noget, at du bliver afsløret - eller at du gerne vil have opmærksomhed.

Døden
At drømme at du dør betyder ikke, at du snart kommer til at dø. Oftest symboliserer en sådan drøm, at du gennemgår en stor forandring; f.eks. at du er ved at blive voksen.

At blive grinet af
Hvis nogen griner af dig i drømmen, så betyder det, at du skal prøve at koble af og ikke tage dig selv så højtideligt.

At kysse
Hvis du drømmer, at du kysser nogen, så betyder det, at du enten vil få en god eller dårlig kærlighedsoplevelse.

Sygdom
Hvis det er dig selv, der bliver syg i drømmen, så betyder det, at du står overfor et svært valg. Hvis du drømmer, at en anden bliver syg, så betyder det, at vedkommende vil skuffe dig.

Ensomhed
At drømme at du er ensom betyder, at du ikke er god nok til at dele dine gode og dårlige stunder med andre, og at du bør involvere andre mere i dit liv.

Mad
Det er stor chance for, at du er sulten, hvis du drømmer om mad. Men det kan også betyde, at nogen, som du kender, har brug for dig.

Se mere om samme emne
9 Kommenter
det lyder til at være nogle gode ting. men jeg kan ikke tyde mine drømme, det tit hvor jeg falder lang ned i et hul. og når jeg vågner er alle væk. og jeg står helt alene i verden.. eller at jeg løber og fare vild. eller at min far kommer og dræber alle jeg holder af, og at han bort føre mig væk fra alt... eller at jeg er til fest og har det godt ind til alle forsvinder fra mig, og hvor jeg så bare går rundt og leder og finder et slot og ser en underlig dreng og pirater og forskellige ting... og jeg kan ikke finde mening i det... jeg har et mareridt hvert år som kommer natten til jule aften. '' jeg er 5 år, og jeg går i børnehave vi skulle alle overnatte på børnehaven. natten til juleaften. og vi skulle sove ude i sneen, og pludselig forsvinder alle de voksene, og vi børn løber rundt efter de voksne men der er ikke nogen. pludselig forvinder resten af børnene undtaget mig. og jeg læber bare rundt og er bange, teltende begynder at flyve væk, og snemænde vi have lavet blev levende og løb efter mig, og de fangede mig og jeg kunne ikke komme væk. uanset hvor jeg løb hen var der en snemand ''
har drømt den drøm siden jeg var 6 år og det er presis det samme hvert år....
-- Henriette Klingenberg
Fedt nok(; Drømte nogle faktisk meget grineren drømme :

At Taylor Lautner kom på besøg i skolen og alle pigerne skreg!(;

også drømte jeg også at jeg var kærester med Justin Bieber<3;)
Jeg drømte at min bedstemor og jeg skulle ud og gå en tur i skoven, så skulle vi ned af en skrænt og min bedstemor landende med hovedet først, og så ville jeg gå bagefter for at se hvad der skete, men så faldt jeg også ned og landede på hovedet og døde. - Betyder det så at jeg er ved at komme i puberteten? :3
Jeg har hørt at det man drømmer sker i det næste liv.. xD
Jeg drömte at jeg sejlede rundt med en flåde som min klasse åbenbart ejede. Og at vi skulle kämpe mod den anden klasse. Og at jeg kyssede en läkker dreng :D
Jeg drømmer ofte, at jeg er ked af det?
For det første:
Jeg har hørt eksperter fortælle, at drømme intet har med fremtiden at gøre.

Og for det andet:
Så drømte jeg engang, at jeg kun var iført trusser, og løb gennem skolegården. Det var virkelig koldt at gøre det, og da jeg vågnede, opdagede jeg at det bare var fordi at dynen var rutsjet ned fra sengen..
Omg, drømte at jeg kyssede mi lover o_o! Det må betyde noget godtxD
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk