Annonce
Annonce
Billede: http://www.hollywoodreporter.com/news/now-you-see-me-2-trailer-daniel-radcliffe-876192 Billede: http://www.hollywoodreporter.com/news/now-you-see-me-2-trailer-daniel-radcliffe-876192

Ugens film: "Now You See Me 2"

En film til dig, der elsker magi og mysterier

Først og fremmest: Hvis du ikke har set 1'eren, altså "Now You See Me", så stop alt, hvad du laver og se den med det samme!

NYSM2 er en fortsættelse af historien i 1'eren. En film fyldt med magi og trylletricks i lange baner. Derudover er hottien Dave Franco også med, og så kan det jo kun være godt.. eller hvad? ;-)

"I filmen 'Now You See Me 2' er der gået et år, siden tryllekunstnergruppen The Four Horsemen begik det ultimative kup og tog verden med storm. De fire illusionister er stadig eftersøgte og lever under jorden, mens de venter på, at den hemmelige organisation bag deres Robin Hood-lignende røverier giver dem en ny opgave. Da missionen endelig kommer, viser den sig at være en fælde, der hænger tæt sammen med en mystisk teknologi-magnat, som truer med at afsløre gruppen, medmindre de begår et umuligt stunt på hans vegne. Tryllekunstnerne står nu over for deres hidtil værste fjende i et spil, der er komplet uforudsigeligt, dødsensfarligt og selvfølgelig fuld af magiske tricks. 'Now You See Me 2' er efterfølgeren til 2013-hittet Now You See Me, der bød på et legende univers fuld af overraskelser og plotdrejninger. " (Fra Kino.dk)

Filmen er fantastisk god, og den spiller i biograferne nu. Så hvis du ikke har noget at lavet, og det regner, så hiv en veninde under armen og se den!

Der er så mange fede drejninger i historien, og grafisk er filmen bare virkelig flot med mange seje special effekts!

Nååå ja! Så er Daniel Radcliffe også med!

Se traileren her:

(https://www.youtube.com/watch?v=4I8rVcSQbic)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk