Annonce
Annonce
Valentin uden kæreste

Valentin uden kæreste

Du behøver ikke en kæreste for at fejre valentinsdag. Læs her og se hvordan

I morgen er det valentinsdag, men øv du har ingen kæreste. Ærgeligt ærgeligt, hva? Men hov! Vent! Stop lige en halv! Kærlighed er ikke kun noget, man giver til sin kæreste. Kærlighed er også noget man har til sin familie, sine venner og veninder. Derfor er der masser af ting, du kan gøre for at vise din kærlighed - også selvom du ikke har mødt fyren i dit liv endnu.

Lav morgenmad til dine forældre

Ingen elsker dig så højt, som dine forældre. Måske kan de godt være lidt irriterende en gang i mellem, men du kan være sikker på, at de ønsker det bedste for dig. Brug dagen i dag på at gøre gengæld. Stå op inden dem og gør morgenmaden klar. Måske kan du sætte noget musik på, som du ved, de elsker eller dække fint op med servietter og pynt på bordet?

Skriv et sødt kort til din bedste veninde

Det er rart at få breve. Især når der står noget sødt i dem. Skriv et sødt kort til en god veninde og fortæl hende, hvorfor hun er god at være veninde med.

Giv en tjeneste

Hvis man skal vise kærlighed til nogen er det en god ide at være betænksom. Måske har du én tæt på dig, som du kunne hjælpe med et eller andet? Vask din fars bil, luft din hund en ekstra gang eller pas børn, hvis du kender nogle forældre, der trænger til en pause.

Besøg eller ring til dine bedsteforældre

Dengang dine bedsteforældre var på din alder, fejrede de sikkert ikke valentinsdag. Men det skal ikke forhindre dig i at sprede lidt kærlighed rundt i familien alligevel. Ring til dem, hvis de bor langt væk eller besøg dem, hvis de bor tæt på dig. Du kan tro, de bliver glade. Tag eventuelt en hjemmebagt kage med. Prøv for eksempel Olivias yndlings cupcakes!

Sig noget sødt

Vi glemmer tit at rose vores nærmeste. Det er faktisk lidt ærgeligt, for hvem bliver ikke glad for komplimenter? Brug dagen i dag på at sige de søde ting, du sjældent får sagt. Sig til din yndlingslærer, at du synes hun er sej (hvis du har vinterferie nu, så vent til næste uge!). Fortæl din bror eller søster du er glad for at han/hun findes i dit liv eller ros din veninde, hvis du synes, hun ser godt ud.

Har du et godt tip til hvad man ellers kan gøre? Olivia vil gerne høre din mening!

Se mere om samme emne
4 Kommenter
Cool..Jeg er nemlig ikke kæreste fan
Det er nogle god råd! Jeg syntes at valentins dag er en skøn dag, men jeg går ikke op i at få en kæreste endnu, så det var godt i kunne skrive om hvad man ellers kunne. Jeg har også et godt tip: Aftal med din(e) søskend(e) (hvis du ikke har søskende så gør det alene) at i skal lave
aftensmad, til jeres forældres valentins date. Pynt med roser og alt det der, sæt flot, rolig, musik på, og når de kommer så lad som om i er deres tjener og servere for dem! Ekstra tip: **** at få dem til at gå en tur eller sådan noget, så de få det som en overraskelse!
Fedt! Det var nogle virkelig råd.. Nu ved jeg hvad jeg skal imorgen :-D
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk