Annonce
Annonce
Forsiden på det nye Olivianet.dk Forsiden på det nye Olivianet.dk

Velkommen til Olivias nye hjemmeside

Olivia har fået ny hjemmeside, læs mere om alle de fede ting du kan lave!

Vi er meget stolte af vores nye side, og som du kan se, er der en masse spændende ting at lave her på siden og der kommer flere til.

Opret en profil og kom i gang
Vi håber på, at I har mod på at tage på en lille opdagelsestur rundt omkring på hjemmesiden. Du kan i øjeblikket oprette din egen Olivia-profil og skrive med andre Olivia-læsere, uploade dit billede, så de andre kan se, hvem du er, du kan læse stjernenyheder og deltage i konkurrencer og afstemninger.

Vil du vide hvordan "Olivia-profilen" fungerer her på det nye Olvianet.dk?

Der kommer mere på Olivianet.dk
Det er det, du kan lige nu. I løbet af de kommende måneder vil der også komme masser af andet sjov og der kommer i det hele taget så mange fede ting, at du nærmest kommer til at leve hele dit liv på Olivianet. Næsten... Husk også at lave lektier... Puha, det bliver en sjov sommer!

Har I andre gode ideer til Olivianet.dk, må I meget gerne sende dem til redaktionen! I kan også vælge at skrive en kommentar nedenfor på denne side.

Kan I hygge jer!


Se mere om samme emne
7 Kommenter
Hej , kunne godt lide ,hvem der står for jeres hjemmeside. da, der bliver ved med , at være fejl på afstemningen Topmodel 2014. Jeg sad igår d. 26-3 i 2½ time for, at stemme fra min Fars profil -efter hver stemme fik jeg beskeden du har stemt og måtte opdatere konstant for, at kunne stemme igen igen. Min egen her kunne jeg stemme 5 gang nu og får da så samme besked og sådan har det været hele denne uge:(. mine børns profieler ter sig på samme måde, sådan ,ar De er blevet skubbet til langt op ad dagen og ligeså om aften. 3 af dem stemte her om formiddagen og så, de andre 3 omkrign ved ******** ca. 18.30 - nu kan De først stemme efter 20.30 pga. jeres fejl på siden. Samt min venindes datters gør det sammen, første gang Hun stemte var ved 19 tiden første dag og ville , så også samme tidspunkt næste dag , men siden drillede og hun kunne først efter kl.20.30 - nu har det drillet ,så meget -at klokken bliver 22.40. Får I rettede fejlene , for vi er Helt sikkert ikke de eneste -der oplever De problemer
Jeg kan gost lide det, men er karaoke maskienen virekelig slettet?
Jeg kan godt lide det nye Olivia men der er ingen her inde.
Fedt sejt og alt det der!!!!
lyder fedt d;
- det nye olivia er fedt. ^^
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk