Annonce
Annonce
De seje drenge fra One Direction er altid friske på lidt sjov i gaden! De seje drenge fra One Direction er altid friske på lidt sjov i gaden!

Videodagbog fra One Direction

Vores yndlingsdrenge i 1D videoblogger fra deres turné...

Mange af jer her på Olivianet er store One Direction-fans, og for jer er det her sikkert allerede ”gammelt nyt” - men måske er du lige begyndt at få øjnene op for disse popdrenge? I så fald kan det godt betale sig at tjekke dem ud på Youtube!

Her finder du nemlig supermeget One Direction-stof - for eksempel de morsomme videodagbøger, som drengene laver under turnéen, hvor de også svarer på spørgsmål fra nogle af fansene:

I denne video har Louis (af en eller anden mærkelig grund) taget en strømpe (?) på hovedet, og drengene laver som altid sjov og ballade. De snakker også om, hvordan det er at møde sine fans undervejs:

– Fansene dukker op aftenen i forvejen og venter udenfor det sted, hvor vi skal spille. Vi synes det er vildt underligt, at folk gider det, men samtidig er vi også vildt smigrede over deres indsats - at de vil bruge så meget tid på os, siger Zayn.

– Ja, vi vil gerne sige et stort TUSIND TAK til alle de fans, som kommer for at se os, og til de som venter på os udenfor. Nogle gange kan vi ikke stoppe op på grund af sikkerhed og den slags, men vi prøver altid. Ind imellem er det bare ikke op til os. Sorry! siger Liam, og de andre drenge stemmer i.

Har du lyst til at se en eller flere videoer med One Direction, så tjek Youtube-kanalen her!

Se mere om samme emne
10 Kommenter
Sl!k
LUV THEM!!!! Mig og Zayn Malik bliver gift og laver 10 babyer og vi skal have en villa Oh luv you
du ved godt han skal giftes med Perrie Edwards det burde du vide hvis du er ægte Directioner
Mig og Harry passer perfekt sammen. Og det ved jeg bedst selv. Haha
Elsker dig zayn
Jeg elsker dem de er så søde!!! 3 3 Zayn Malik elsker dig!!!3 3 Liam Payne elsker dig!!!3 3 Louis Tomlinson elsker dig!!!3 3 Niall Horan elsker dig!!!3 3 Harry Styles elsker dig!!!3 3
Love them!!!!!!!!!!
- Harry Styles!!!!!
love them SÅ MEGET DE ER ALT
Mig Og Liam Payne skal blive gift!:D:D:D:D HAN ER MIN ELSKEDE MAND!!:D
LUV THEM!!!! Mig og Zayn Malik bliver gift og laver 10 babyer og vi skal have en villa Oh luv you
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk