Annonce
Annonce
Vidste du det om ”Skønheden og Udyret?”

Vidste du det om ”Skønheden og Udyret?”

Disneys nye filmatisering af ”Skønheden og Udyret” har premiere i Danmark i dag. I den anledning giver vi dig her en masse sjove fakta om tegnefilmsudgaven fra 1991.

Hvis du er vild med Disney-film, har du helt sikkert glædet dig til i dag, for nu har ”Skønheden og Udyret” endelig premiere i Danmark! Emma Watson, der nok er mest kendt for sin rolle som Hermione i "Harry Potter"-filmene, spiller Belle, mens Udyret bliver spillet af Dan Stevens, som du måske kender fra serien "Downton Abbey”? Disneys nye filmatisering er baseret på tegnefilmen af samme navn fra 1991. Herunder kan du læse fem sjove facts om tegnefilmsudgaven:

  1. Belle er den ældste prinsesse i Disney-universet, og hun er én af de få Disney-prinsesser, der ikke stammer fra en royal familie.

  2. Tekoppen Chip skulle egentlig have været en spilledåse, som kommunikerede ved hjælp af musik.

  3. ”Skønheden og Udyret” var den første animerede film, der indtjente over 100 millioner dollars fra salg af biografbilletter.

  4. Angela Lansbury, der synger den amerikanske version af sangen ”Skønheden og Udyret, indspillede melodien i første forsøg og behøvede altså ikke at tage den om flere gange. 

  5. Belle og Udyrets ikoniske danse-scene var faktisk genbrug fra en anden Disney-film. For at spare penge kopierede tegnefilmsskaberne klippet fra "Tornerose", hvor prinsesse Aurora og prins Philip danser sammen.

Hvilken fact overrasker dig mest?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk