Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • "X Factor"-vinderen Morten udgiver sin første EP
Foto: DR Foto: DR

"X Factor"-vinderen Morten udgiver sin første EP

Se videoen, hvor Morten fra "X Factor" fortæller om EP'en "Cool Enough".

For ni måneder siden vandt Morten Nørgaard fra Odder "X Factor", og nu er han klar med sin første EP, "Cool Enough". Pladen er produceret i samarbejde med den amerikanske hitmager Dallas Austin, der har arbejdet sammen med blandt andre Madonna og Michael Jackson. 

- Det er helt vildt at være den seneste tilføjelse til den lange liste af navne, som Dallas har arbejdet sammen med. Det er virkelig fint selskab, jeg er kommet i, og derfor kom det også bag på mig, hvor god Dallas var til at tage mig for den, jeg er. Han ville bare gerne arbejde med mig, og det var fedt!, fortæller Morten. 

Morten havde aldrig tidligere stået på en scene, før hans søster i sin tid meldte ham til "X Factor", og titelnummeret "Cool Enough" er helt særligt, da det netop handler om Mortens "X Factor"-eventyr:  

- "Cool Enough" er et nummer, der er fuldt af håb og drømme, men som stadig afspejler noget af den usikkerhed, som mange nok husker mig for fra "X Factor". Den har jeg stadig i mig, men jeg synes, at jeg har vendt den til en styrke, siger Morten.  

Du kan høre EP'en lige her

I videoen herunder fortæller Morten mere om pladen og livet efter "X Factor", og så afslører han blandt andet, hvad hans nytårsforsæt er:


Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
21
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk