Annonce
Annonce
  • Jeg går selv meget med smykker, som er super simple og kan købes i alle prisklasser. Det ser nemlig rigtigt overskudsagtigt ud, hvis du lige tager en halskæde på og et par ringe. Afhængigt af hvem du er, kan du selv vælge, hvilke smykker du vil have på. Nogle synes, at det er flot med bare en halskæde, mens andre hellere vil have en masse smykker på. Du kan købe smykker i smykkebutikker, på nettet og ofte også i tøjbutikker. Dog skal du være opmærksom på, om smykket er ægte - især øreringe. (TIP: Hvis du har en ring, du bliver blå af, så læg et lag gennemsigtigt neglelak på ringen).
  • Du kan også tage et ur på! Der er masser at vælge imellem, og du kan købe dem flere steder. Så lærer du samtidig at holde styr på tiden ;).
  • Dette trick er virkelig simpelt, men det kan give dine bukser et helt andet look. Smøg dine bukser op og tag sneakers på. Det er på mode for tiden, og alle kan bære det..
  • Neglelak er igen en super simpel ting, som også giver dig et overskudsagtigt look. Selv om det tager lidt tid at lægge det, er det super pænt. Du kan få neglelakker i alle farver og alle prisklasser..
  • Hvis du altid har løst hår, kan det se helt anderledes ud, hvis du sætter det op. Bare en simpel hestehale kan gøre en stor forskel, for det giver dit ansigt en helt anden glød. Du kan finde inspiration på eksempelvis YouTube..
  • Hvis du ikke er vant til at gå med makeup, så tal lige med dine forældre om det først. Selv om der skal lidt til, så ændrer det dit look totalt. Hvis du børster dine øjenbryn, bukker dine øjenvipper og tager en smule læbepomade på, ser du helt anderledes ud. Du kan købe dyre produkter, men også en masse billige!.
  • Selv om det lyder simpelt, er du bare meget pænere, når du smiler. Det er skønt at møde en smilende person fremfor én, der ser sur ud. Det synes drengene faktisk også ;).

Opgradér dit outfit

Vi guider dig til, hvordan du kan pifte dit outfit op med forskellige accessories. Se galleriet øverst.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Del
Annonce

Seneste billedgallerier

Hvilke apps skal du bare have denne sommer? Find ud af det her!
0
Hailey Baldwin, som nok er bedst kendt som Justin Biebers veninde og (mulige) kæreste, er model o...
0
Stjernerne er også i forårshumør i disse dage!
0
One Direction har skudt deres nye tour "On The Road Again" i gang i Sydney, Australien. Her kan d...
0
Se hvad stjernerne har delt på instagram i juletiden! Husk også at følge Olivias instagram @o...
0
Alle drengene fik hver sin forside på det australske magasin Dolly.
0
Stjernernes Instagram-billeder fra måneden, der gik
0

Mest likede billedgalleri

Tom liste
Annonce
Luk