Annonce
Annonce
Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og mange andre sjove ting! Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og mange andre sjove ting!

Om Olivia

Hvem er Olivia og hvad kan du forvente?

Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og sladder om de kendte, kæledyr og opskrifter på kager til veninderne og mange andre sjove og spændende ting.

Olivia handler også om de mere nede på jorden ting...ting der kommer tættere på hverdagen. Derfor kan du også læse om emner, der har med veninder, drenge og kærlighed at gøre. Du kan også læse om andres personlige oplevelser og pinlige historier! Hvis du selv ønsker at bidrage med en oplevelse eller en pinlige historie, kan du indsende din historie til følgende:

Pinlige historier: pinlige@olivianet.dk
Personlig historie: breve@olivianet.dk
Vittigheder: vittigheder@olivianet.dk
Penneven: penneven@olivianet.dk

Alt dette indeholder Olivia:

- Stjerneinterviews
- Sladder om de kendte
- Historier om kæledyr
- Frisørtips
- Mode
- Kage- og madopskrifter
- Quizzer og konkurrencer med flotte præmier
- Tegneserier
- Pennevenner
- Læserbreve
- Musik-, film- og boganmeldelser

Olivia er et aktivt blad, og det betyder, at det er læserne selv, der er med i modeserien og på forsiden, foruden man også kan hygge sig på hjemmesiden olivianet.dk med nyheder, konkurrencer, forum og meget andet. Olivia udkommer på 68 skinnende sider hver tredje uge, og derudover indeholder de fleste numre en promotion i form af et smykke, en taske, en lipgloss eller andre spændende ting.

Har du spørgsmål til Olivia, ris eller ros, et foreslag eller bare en kommentar, kan du sende dem til os via en kommentar nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Med venlig hilsen,

Olivia

Se mere om samme emne
418 Kommenter
Fedest lige mig!! Men hvordan sender man an pinlig historie ind til Olivia??
Hvor ka jeg skrive ind til bladet Olivia?
[quote="seje-zahra1"]Hvor kan man sende spørgesmål til Justin Lækker Bieber:D Hej seje-zahra1. Godt spørgsmål. Jeg skal forsøge at finde det rigtige sted til dig. Jeg vender fluks tilbage!
[quote="Ea81"]Hvor bliver Sing Along af? Hej Ea81. Sing Along er ikke en del af det nye olivianet.dk. Tak for dit spørgsmål!
Hvor kan man sende spørgesmål til Justin Lækker Bieber:D
Hvor bliver Sing Along af?
Det vidste jeg jo i forvejen, da jeg jo er fast læser, men godt i skriver det, så kandre kkan læse det, altså dem der ikke holder Olivia. Men jeg vil lige sige at jeres magasin Olivia, er et rigtig super duper godt magasin!
[quote="Sandy-nhi"]Hvis billedegalleri kommer vil ens billeder og kommentar så stadig være der?? (: Hej Sandy. Vi vil arbejde for, at I kan beholde billederne i jeres profil. Tak for dit spørgsmål!
Hvis billedegalleri kommer vil ens billeder og kommentar så stadig være der?? (:
[quote="emalke"]Er der intet galleri længere, eller er det bare mig, som ikke kan finde rundt endnu? :D Hej emalke. Et billedgalleri er der ikke til at starte med men som måske kommer på med næste opdatering! Tak for dit spørgsmål!
[quote="kanika"]hvordan får man det der oliviakredit, så man kan give gaver?
Hej kanika. Se her: http://www.olivianet.dk/default.aspx?section=artikkel&id=1597 Tak for dit spørgsmål!
[quote="bellabieber17"]hvor finder man klubberne hende??? Hej bellabieber17. I første omgang er der ingen klubber på det nye olivianet, men det er noget, vi tænker på til en kommende update. Tak for dit spørgsmål!
[quote="Olivia99"]hvad er det der med bladene man kan samle,og hvordan gør man. og det der man kan give point ja hvad er det til? jeg må bare have hjælp til at finde rundt der er jo blevet ændret meget her inde. Hej Olivia99. Du kan finde svar på dine spørgsmål her: http://www.olivianet.dk/default.aspx?section=artikkel&id=1597 Tak for dit spørgsmål!
[quote="Lenapigen"]Hvad er det der "Blasamling" der står ved éns profil? :-) Hej Lenapigen. I bladsamlingen har du mulighed for at vise de blade du har og samtidig fortælle hvilke blade du holder mest af! Tak for dit spørgsmål!
[quote="coco_chanel!"]Hvor finder man læserbrevende(staves)??? Hej coco_chanel. Det kommer forhåbentlig med en senere opdatering! Tak for dit spørgsmål!
Annonce
179
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk