Annonce
Annonce
Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og mange andre sjove ting! Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og mange andre sjove ting!

Om Olivia

Hvem er Olivia og hvad kan du forvente?

Olivia er til alle piger, der interesserer sig for musik, mode og sladder om de kendte, kæledyr og opskrifter på kager til veninderne og mange andre sjove og spændende ting.

Olivia handler også om de mere nede på jorden ting...ting der kommer tættere på hverdagen. Derfor kan du også læse om emner, der har med veninder, drenge og kærlighed at gøre. Du kan også læse om andres personlige oplevelser og pinlige historier! Hvis du selv ønsker at bidrage med en oplevelse eller en pinlige historie, kan du indsende din historie til følgende:

Pinlige historier: pinlige@olivianet.dk
Personlig historie: breve@olivianet.dk
Vittigheder: vittigheder@olivianet.dk
Penneven: penneven@olivianet.dk

Alt dette indeholder Olivia:

- Stjerneinterviews
- Sladder om de kendte
- Historier om kæledyr
- Frisørtips
- Mode
- Kage- og madopskrifter
- Quizzer og konkurrencer med flotte præmier
- Tegneserier
- Pennevenner
- Læserbreve
- Musik-, film- og boganmeldelser

Olivia er et aktivt blad, og det betyder, at det er læserne selv, der er med i modeserien og på forsiden, foruden man også kan hygge sig på hjemmesiden olivianet.dk med nyheder, konkurrencer, forum og meget andet. Olivia udkommer på 68 skinnende sider hver tredje uge, og derudover indeholder de fleste numre en promotion i form af et smykke, en taske, en lipgloss eller andre spændende ting.

Har du spørgsmål til Olivia, ris eller ros, et foreslag eller bare en kommentar, kan du sende dem til os via en kommentar nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Med venlig hilsen,

Olivia

Se mere om samme emne
420 Kommenter
[quote="Lenapigen"]Hvad er det der "Blasamling" der står ved éns profil? :-) Hej Lenapigen. I bladsamlingen har du mulighed for at vise de blade du har og samtidig fortælle hvilke blade du holder mest af! Tak for dit spørgsmål!
[quote="coco_chanel!"]Hvor finder man læserbrevende(staves)??? Hej coco_chanel. Det kommer forhåbentlig med en senere opdatering! Tak for dit spørgsmål!
hvordan får man det der oliviakredit, så man kan give gaver?
hvor finder man klubberne hende???
smuttepigen jeg er helt enig
hvad er det der med bladene man kan samle,og hvordan gør man. og det der man kan give point ja hvad er det til? jeg må bare have hjælp til at finde rundt der er jo blevet ændret meget her inde.
hvårfor kommer der ikke så mange rihanna, harry potter plakater i olivia?
Hvor finder man læserbrevende(staves)???
[quote="smuttepigen"]Jeg har altså svært ved at kende det nye olivia d;...Det er lidt anderledes end det gamle, men når du har været her et stykke tid, skulle det meget gerne være lettere - og endnu mere cool!
[quote="Tigerpigen97"]hvor er alle kluberne blevet af???I første omgang er der ingen klubber på det nye olivianet, men det er noget, vi tænker på til en kommende update.
hvor er alle kluberne blevet af???
Jeg har altså svært ved at kende det nye olivia d;...
Annonce
185
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk