Annonce
Annonce
AFSLUTTET - Vind Den Røde Pyramide!

AFSLUTTET - Vind Den Røde Pyramide!

Fantasy med ægyptisk mytologi som omdrejningspunkt.

Hvad handler bogen om?
Efter deres mors død er søskendeparret Kane, den 14 årige Carter og den 12 årige Sadie, blevet fremmede overfor hinanden. Mens Sadie bor hos deres bedsteforældre I london, har Carter tilbragt tiden med at rejse rundt sammen med deres kendte og meget ansete ægyptolog dr, Julius Kane.
De mødes 1 gang om året og denne gang tager ders far dem med hen til British Museums for at udføre et eksperiment, som han håber en gang for alle vil bringe orden til den lille familie. I stedet fremmaner han den ægyptiske gud Set – ondskabens gudsom straks får dr, kane til at forsvinde og børnene til at flygte for deres liv. Hurtigt opdager de at det hele nok ikke er helt så enkelt da deres onkel dukker op og tager dem med til NY. Her finder de ud af at de kommer fra to lige blodlinjer til de mere end tusind år gamle kongelige og magiske ægyptiske slægter. Carter og Sadie opdager at de gamle ægyptiske guder rør på sig igen og at Set er ude efter dem. For at stoppe ham tager de ud på en farlig rejse, hvor de bl.a. finder ud af sandheden om deres
familie (store magikere og fysisk krop til guder) og de opdager ders egne kræfter.

Forfatteren af Den Røde Pyramide er Rick Riordan.

Konkurrencen
Deltag i konkurrencen om denne spændende bog ved at svare på spørgsmålet nedenfor. I dit svar skal du ligeledes huske at tilføje din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig! Vi skal senest have dit svar mandag den 26. september. Held og lykke!

Deltag her
Konkurrencen er slut.
Se mere om samme emne
13 Kommenter
Rick Riordan er forfatter af den røde pyramide
[quote="humle-bi"]Er alle konkurrencerne gratis? Ja, det er de:-)
Er alle konkurrencerne gratis?
Til nata3631: jeg sagde fantasi/kærlighedsbog:) Men er du fan af Nik og Jay:) Fordi du har deres billed. jeg er fan af dem
humle-bi sagde: Lyder lidt kedelig... Hellere en fantasi/kærlighedsbog. Som fx Fallen serien, Nightshade serien, Darke akademiet serien, De udødelige serien og Hush Hush Serien:)
- Det er jo en fantasi bog?! :)
Lyder lidt kedelig... Hellere en fantasi/kærlighedsbog. Som fx Fallen serien, Nightshade serien, Darke akademiet serien, De udødelige serien og Hush Hush Serien:)
[quote="smuttepigen"]Håber jeg vinder :)
- min storebror ønsker sig nemlig den bog, og jeg ville gerne gøre ham rigtig glad :D- Ej, hvor sødt! (-:
Håber jeg vinder :)
- min storebror ønsker sig nemlig den bog, og jeg ville gerne gøre ham rigtig glad :D
Hvorfor er det i altid svarer i kommentarboksen? - Så bliver det jo bare nemmere for os andre. (-;
Rick Riordan

smuttepigen@gmail.com
Svar : Rick Riordan

Email: emilieporsborg@hotmail.dk
håhå aner ikke hvad der der er!!!!!!!!:P
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk