Annonce
Annonce
Send os din mening og vind en iPod nano! Send os din mening og vind en iPod nano!

AFSLUTTET - Vind en iPod nano

Hvad synes du om olivianet.dk's nye udseende?

Vær med i konkurrencen om en Apple iPod nano! Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvad du ærligt mener om olivianet.dk's nye udseende. Det mest kreative og spændende svar bliver kåret som vinderen.

Konkurrencen slutter søndag den 10. juli. Så skynd dig at give din mening til kende. Vi ser frem til at modtage dit svar!

HUSK at tilføje din e-mail adresse, så vi kan kontakte dig!

Deltag her
Konkurrencen er slut.
51 Kommenter
Tror i at de er ved at finde vindern!? :-D
tillykke, til den der vinder ;-D
kan ikke huske om i fik min email catrinemus@live.dk
Sej konkurrence. Er vild med sådanne ting
det er mega mega mega godt og sejt og cool og fedt!!
Hvornår er der nogen der vinder???
der hvor der er små stjerner skulle der stå oppe jeg ved ikke hvorfår de er kommet :)
jeg syntes at det er rigtig flot med de fine farver det er godt med noget lyst, det bliver meget hurtigt forrivende med mange forskellige slags mørke farver, og så kan jeg også godt lide at det er så nemt at gå til man skal ikke klikke ret mange gange, før man er der hvor man gerne ville være, nogle steder skal man klikke en helt masse gang for at finde derhen hvor man ville og når man så endelig har fundet noget man tror er der man ville hen er det alligevel et forkert sted her er det bare dejligt nemt og det er rigtig godt og så kan jeg også gode lide de små detaljer som i toppen hvor der står Olivia ligner det lidt 3d syntes jeg og det er meget fedt og så syntes jeg bare generelt at den måde det er stilt op er meget fedt i forhold til andre steder hvor det står i siden og ******* og over det hele:) det var det ps. elsker Olivia det er så dejligt at læse i hele året om vinteren og om sommeren :)
Jeg syntes den er mega fed. Jeg elsker jeres blad og hjemmeside. Får det hver måned. Elsker det elsker det elsker det....!!
Hej Olivia. Siden er bare fantasisk. den er meget bedre en den gamle. Den anden side var lidt sjusket i forhold til denne. Baggrunden er også hel fantasisk, og man kan selv vælge baggund. FEDT!!!!!! Mange hjemmmesider har nogen rigtig mørke baggrunde, men ikke denne. Fede sommerfaver. Nu for jeg lyst til at side på olivia.dk hele dagen. Der er også fede aktiviteter.
hilsken kornelia617
kornelka109@wp.pl
hej olivia. først viller jeg lige skriver supe fedt blad som jeg læser hver månede jeg synes hjemmer sider er god fordi: der er masser af faver på den og det er blevet meget mer spnæde at kigger på jeg har vist min venner hjemme side og de er nu begyndt at gå ind og tjække den de synes det er fedt og nu køber de også bladene jeg sagde til hele klasse underligt nok sider dregene fra min klasse og tjekker hjemme side ud hvert frikvater.:D ( selvom det er et piger blad) de køber nu og blade jeg elsker den her side og i må ikke lave om på den fordi der er morsomt & sjovt plizz hmm. jeg er her inde næste hver dag sammen med mine venner hver gang jeg er her inde bliver jeg i glimrende humør forid siden er blevet så flot stort knuzz fa Tania Aboud : Tania-miss@live.dk PS. I LOVE IT ELSKER DET! 3
Jeg synes det nye Olivianet.dk er super spændende og flot. Jeg elsker alle farverne, de gør mig nemlig så glad. Normalt når en hjemmeside bliver lavet om, kan jeg godt blive lidt irriteret. Men det her blev bare ednu bedre. Jeg elsker bare når jeg logger ind hver dag, jeg bliver i glimrende humør af siden. Den er blevet så flot!

Majaispanien@hotmail.com
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk