Annonce
Annonce
Deltag i konkurrencen om galla billetter til Arriettys hemmelige verden! Deltag i konkurrencen om galla billetter til Arriettys hemmelige verden!

AFSLUTTET - Vind galla billetter!

Vær med i konkurrencen om galla billetter til filmen Arriettys hemmelige verden!

Vær blandt de første til at se filmen "Arrietys hemmelige verden". En film fyldt med fantasi og eventyr i rigtig japansk tegnestil. For at deltage i konkurrencen om galla billetterne, skal du blot svare på spørgsmålet nedenfor. Konkurrencen slutter allerede på fredag den 2. december kl. 15. Så skynd dig!

Galla billetterne til "Arrietys hemmelige verden" giver adgang til filmpremieren søndag den 4. december i Grand Teatret i København. Filmen starter kl. 10 og der vil være morgenmad fra Meyers Deli.

Se traileren til Arriettys hemmelige verden (engelsk)Hvem er Arrietty og hvad er Arrietys hemmelige verden
Under gulvbrædderne i et gammelt hus med en overbegroet, vilter have beliggende i en af i Tokyos forstæder bor hovedfiguren Arrietty med sine forældre. Som sådan ligner deres hjem og levevis almindelige menneskers, men Arrietty og hendes familie tilhører lilleputfolket ’lånerne’, der kun er ca. 10 cm høje, og som lever af at låne de nødvendige fornødenheder af de mennesker, der bebor det egentlige hjem. Lånerne lever en stille tilværelse og er dybt afhængige af, at menneskene ikke kender til deres eksistens. Men det er svært for eventyrlystne Arrietty helt at forblive skjult, når verden rummer så uendeligt mange spændende udfordringer. Så da hun på en af sine ture op i menneskeverdenen møder drengen Sho, forandres hendes liv. For måske er alle mennesker ikke så farlige som umiddelbart antaget?. ’Arrietty’ er løseligt baseret på Mary Nortons verdenskendte fortællinger om ’Lånerne’ og er instrueret af Hiromasa Yonebayashi. Hayao Miyazaki har produceret og skrevet manuskriptet til ’Arrietty’.

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
2 Kommenter
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk