Annonce
Annonce
AFSLUTTET: Vind Happy Feet 2 på dvd

AFSLUTTET: Vind Happy Feet 2 på dvd

Er du vild med pingviner?

Nu kan du finde Happy Feet 2 på dvd samt spilversionen til Nintendo Wii. Vi sætter 10 film med tilhørende spil på højkant, og det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet. Konkurrencen afsluttes den 29. april.

Kort om filmen
Opfølgeren til det Oscar-belønnede animationshit Happy Feet, Happy Feet 2, bringer publikum tilbage til det storslåede antarktiske landskab i flotsuperb 3D. Mesterstepperen Mumle har et problem: Hans lille søn Erik lider af danseskræk. Af angst for at danse løber Erik væk og møder den mægtige Sven, en pingvin, som kan flyve! Mumle har ikke en chance for at konkurrere med dette karismatiske nye forbillede. Men tingene bliver værre, da verden rystes af magtfulde kræfter. Da Mumle samler alle pingvin-nationer og alle mulige fantastiske skabninger – fra bittesmå krebsdyr til gigantiske søelefanter - for at bringe verden tilbage på ret køl, indser Erik imidlertid sin fars mod. Happy Feet 2 er ligesom etteren instrueret af George Miller, der vandt en Oscar for bedste animationsfilm 2006. Elijah Wood lægger igen stemme til Mumle, mens bl.a. Brad Pitt og Matt Damon slutter sig til castet.

Vi har nu trukket lod om dvd'er og spil, og vinderne er: Laura_Toft - smuttepigen - masi1112 - Chix - nata3631 - Mia1393 - line99

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
22 Kommenter
Yaay vandt3.-)
Der er snart gået 2 måneder, hvem har vundet?
jeg har bare gaettet jeg er ligeglad vis jeg vinder eller ej... :)...:(
Hvem har vundet?
det er da let nok man jeg vinder den til min lillebror han bliver glad vis han får den han har ønskes den i mange år
Har lige læst bogen (ringenes Herre) og set alle filmene i de lange udgaver så svaret var ok nemt men håber bare virkelig jeg vinder:)
Hvem vandt? Er vel stadig nysgerrig :-)
Hvem har vundet? :-D
Håber jeg vinder!!
Uhhhhr.... Håber jeg vinder:-*
[quote="Olivia"][quote="DY97"]Er stadig nysgerrig efter en dato?Konkurrencen slutter den 29. april!okay tak :-)
[quote="DY97"]Er stadig nysgerrig efter en dato?Konkurrencen slutter den 29. april!
Er stadig nysgerrig efter en dato?
Happy Feet er en for søød film!:'D
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk