Annonce
Annonce
AFSLUTTET: Vind spillet Sorcery til PlayStation Move

AFSLUTTET: Vind spillet Sorcery til PlayStation Move

Bliv den sejeste troldmand med det supersjove spil Sorcery til PlayStation Move

I Sorcery styrer du den unge troldmandslærling Finn på hans fantastiske eventyr i en magisk og eventyrlig verden. Sammen med katten Erline (som i virkeligheden er en fortryllet prinsesse) skal Finn bekæmpe farlige monstre, blande kraftfulde trylledrikke og løse hemmelige gåder.

Som noget super sjovt skal du styre Finn med din Move-kontroller, som bliver til en magisk og lysende tryllestav. Ved at svinge tryllestaven kaster du ildkugler og åbner hemmelige skattekister. Og hvis du er rigtig god, kan du blive den største troldmand i verden!

Se den sjove trailer til spillet her:


Vi har fået fingre i tre eksklusive udgaver af Sorcery, som kommer i en helt særlig og magisk skattekiste. Et af dem kan blive dit, hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

KONKURRENCEN ER NU AFSLUTTET!

Så har vi trukket lod om vinderne i vores Sorcery-konkurrence, og vinderne er: Lecia_Holmberg - 1D-JB - mil1234. Præmierne vil blive udsendt i løbet af 14 dage. Vi ønsker alle de heldige vindere tillykke og håber, at I alle har lyst til at deltage i nogle af vores andre konkurrencer. Tak for det endnu en gang!

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
17 Kommenter
Har ikke en PS3, men vil gerne vinde for så kan jeg give den til en af mine venner...xD
er med i konkurrencen
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk