Annonce
Annonce
AFSLUTTET: ”Descendants 2”-konkurrence: Vind en lækker goodiebag!

AFSLUTTET: ”Descendants 2”-konkurrence: Vind en lækker goodiebag!

I forbindelse med premieren på ”Descendants 2” udlodder vi en nice goodiebag til to heldige læsere. Deltag i konkurrencen og læs mere om filmen her!

Konkurrencen er nu slut, og vinderne blev Karoline Jakobsen fra Søndersø og Dharma Birch fra København. Stort til lykke!

Historien om teenagebørnene af Disneys mest berygtede skurke fortsætter i opfølgeren “Descendants 2”, som har premiere på Disney Channel på fredag kl. 16.00. I filmen følger vi skurkebørnene – Mal, Evie, Carlos og Jay – der fortsætter kampen for at finde deres plads i idylliske Auradon. I rollerne som teenagebørnene ser vi endnu en gang Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart og Sofia Carson.

I tilknytning til premieren på “Descendants 2” har du mulighed for at vinde en fed goodiebag, som indeholder alt det, du kan se på billedet herunder. Det drejer sig blandt andet om postkort signeret af de fire nævnte hovedrolleindehavere samt to tasker fra Disney-butikken, drikkedunk, DVD, CD, plakat, paryk og halskæder. Vi udlodder en goodiebag til to heldige læsere. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet nederst i artiklen. Held og lykke!

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk