Annonce
Annonce
AFSLUTTET: ”Descendants 2”-konkurrence: Vind guitar og hovedtelefoner!

AFSLUTTET: ”Descendants 2”-konkurrence: Vind guitar og hovedtelefoner!

Vi udlodder nogle fede hovedtelefoner og en cool guitar til én heldig læser. Deltag i konkurrencen og læs mere om filmen her!

Konkurrencen er nu slut, og vinderen blev Caroline Gammelgaard fra Galten. Vinderne af andenpræmierne blev Maria Hansen fra Odense, Lærke Nielsen fra Karise og Lara Birch fra København. Stort til lykke!

Historien om teenagebørnene af Disneys mest berygtede skurke fortsætter i opfølgeren “Descendants 2”, som havde premiere på Disney Channel den 13. oktober. I filmen følger vi skurkebørnene – Mal, Evie, Carlos og Jay – der fortsætter kampen for at finde deres plads i idylliske Auradon. I rollerne som teenagebørnene ser vi endnu en gang Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart og Sofia Carson.

Du har nu mulighed for at vinde nogle fede hovedtelefoner og en cool guitar, som ses på billederne herunder. Vi udlodder desuden tre trøstepræmier i form af hovedtelefoner. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Husk, at du skal være logget ind med dit brugernavn for at medvirke. Held og lykke!

Psst! I det næste nummer af Olivia-bladet kan du læse et stort interview med Dove Cameron og Cameron Boyce, hvor de fortæller om filmen og den søde juletid. Bladet er på gaden den 30. november.

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
4 Kommenter
OMG! Stor fan af Descendants, hårber virkeligt at jeg vinder!♥
håber at jeg vinder
27-11-2017 20:25 (Kommentar redigeret: 27-11-2017 20:25) · Svar
krydser fingre!♥
Min datter ville blive lykkelig
Annonce
6
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk