Annonce
Annonce
Vind billetter til

Vind billetter til "Det Sidste Show"

Kan du huske RobotBoys, som vandt talent 2008? Nu er de klar til deres allerførste soloforestilling, og du kan komme med!

'Det Sidste Show' er RobotBoys første soloforestilling. Du husker dem måske som 'Robotdrengene' Nick og Jeppe, der vandt DRs første store talentshow Talent 2008. Her imponerede de seere og dommere med  en helt unik dansestil - en blanding af breakdance, robotmooves og teater, som siden er gået verden over. De er blevet et sandt YouTube fænomen med over 100 mio views. I 2012 vandt de "Copenhagen Coreographer's Competion" på Det Kongelige Teaters Gl. Scene foran et dommerpanel med bl.a. Nikolaj Hübbe, og i de sidste år har de rejst rundt og optrådt i hele verden.

'Det Sidste Show' er en famileforestilling om en gal professor og hans selvskabte verden af maskiner, robotter og minions. Forestilligen er fyldt med eventyr og humor, sange og skuespil - og selvfølgelig dans og bevægelse i verdensklasse. Oscarvinderen fra 'Helium', Anders Walter, står for forestillingens animationer. Martin Brygmann lægger stemmer til. Og på scenen er ud over RobotBoys også Karl Bille samt en lang række dansere. Musik: Robotboys & Karl Bille. Iscenesættelse: Billie Joy Alexander. 'Det Sidste Show' kan ses fra 8 år og opefter og spiller fra den 30. januar - 28. februar og i vinterferien med dobbeltforestillinger alle dage - også om dagen.

Konkurrencen løber frem til 28. januar klokken 23.59!

Du deltager i konkurrencen ved at svare på nedenstående spørgsmål. Vi trækker lod om 5x4 billetter.

Deltag her
Konkurrencen er slut.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk